Ως γνωστόν όταν έχουμε πρώτο ραντεβού με κάποιον, το τι θα φορέσουμε δεν είναι απλή υπόθεση. Σκεφτόμαστε τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν, πώς θα συνδυάσουμε τα ρούχα μας και τελικά καταλήγουμε πάντα να φοράμε total black. Είναι η πιο safe επιλογή και εκείνη που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα αναδείξει όλο το κρυμμένο sexiness που έχει μέσα σου. Ωστόσο ποιο χρώμα είναι εκείνο που είναι ιδανικό για πρώτο ραντεβού ή επαγγελματικές υποχρεώσεις;

Η εταιρεία Buy T-shirts Online ασχολήθηκε με αυτό το φλέγον γυναικείο ζήτημα και πραγματοποίησε έρευνα σε 1000 ανθρώπους, στους οποίους έβαλε μία «αποστολή». Ζήτησε απ΄τον καθένα να συνδυάσουν χρώματα με βάση τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά. Το μαύρο σαφέστατα ήταν η πρώτη επιλογή για όλες τις περιπτώσεις (πρώτο ραντεβού/επαγγελματικό ραντεβού/γάμους κτλ). Μάλιστα η έρευνα δεν σταμάτησε εκεί. Οι συμμετέχοντες άντρες κλήθηκαν να απαντήσουν ποιο χρώμα είναι αυτό που θεωρούν σέξι στις γυναίκες, με την απάντηση να είναι αναμενόμενη, αφού οι περισσότεροι είπαν το κόκκινο.

Ωστόσο όμως, στο συμπέρασμα που καταλήγει η έρευνα δεν είναι αυτό που νομίζεις. Διότι απ’τα στοιχεία προέκυψαν ότι το έντονο χρώμα στα ρούχα, δίνει την εντύπωση της αλαζονείας και της έλλειψης εξυπνάδας (μη με ρωτήσεις πώς;), επομένως η συμβουλή που δόθηκε στις γυναίκες για να εντυπωσιάσουν τον άντρα απέναντι τους και γενικότερα τους γύρω τους, είναι το καφέ και το πορτοκαλί.

Σου αρέσουν;