Στη δίνη της καθημερινότητας, κάθε γυναίκα κουβαλά μια έμφυτη ανάγκη για αυτοφροντίδα μόλις γυρίζει σπίτι της. Λαχταράει αυτό το αίσθημα φρεσκάδας, αυτοπεποίθησης και γοητείας μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά. Το πρώτο που θέλουμε όλες μόλις μπαίνουμε στο σπίτι είναι να “βουλιάξουμε” στη μπανιέρα και να χαλαρώσουμε από την ένταση της δουλειάς “κλειδώνοντας” αυτή την αίσθηση με το πιο μεθυστικό άρωμα χρυσής ορχιδέας. Θέλουμε να τυλιχτούμε στην αγκαλιά του Body Fragrance Mist από τα GK store, που μετατρέπει τη ρουτίνα σε πολυτέλεια!

Φτιαγμένο για τη σύγχρονη γυναίκα που φροντίζει να λάμπει από μέσα προς τα έξω βάζοντας προτεραιότητα να δίνει χρόνο στον εαυτό της. Αφήνουμε πίσω μας το άγχος της δουλειάς και μεταφερόμαστε στον λουλουδάτο κόσμο του body mist με κάθε ψέκασμα σε όλο μας το σώμα, για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Το μυστικό αυτού του μαγευτικού αρώματος βρίσκεται στην εφαρμογή του. Ένα ελαφρύ ψεκασμό από το κεφάλι μέχρι τα νύχια μετά το μπάνιο «κλειδώνει» το άρωμα, επιτρέποντας στο δέρμα να το απορροφήσει και να το διατηρήσει για ατελείωτες ώρες. Ειδικά εάν συνδυαστει και με την κρέμα σώματος γίνεται η απόλυτη εμπειρία.

Το Body Fragrance Mist μας δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθούμε στο πιο χαλαρωτικό σπα, αλλά στο σπίτι μας!Δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα και μας κάνει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό μας, κάνοντας τους γύρω μας να μαγνητίζονται από την μυρωδιά που αφήνουμε στο πέρασμά μας. Άλλωστε, κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει σαγηνευτική, κάθε στιγμή της ημέρας.

Βρες τα όλα εδώ!