Τα μαρτύρησε όλα η Kourtney Kardashian και δεν έχεις παρά να τον δοκιμάσεις και εσύ.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως οι διάσημες μέσα σε λίγες μέρες έχουν χάσει την κοιλιά, τα ψωμάκια και οτιδήποτε περιττό για μια τέλεια σιλουέτα. Και σίγουρα θα έχεις πει πώς με τα λεφτά και την ζωή που έχουν, δεν είναι τόσο δύσκολο να τα καταφέρουν. Ένα δίκιο το έχεις, ωστόσο η βάση για να τα καταφέρουν είναι ένας ζωμός!

«Όποτε θέλω να αδυνατίσω, το μόνο που κάνω είναι να πιο παγωμένο πράσινο τσάι. Μετά από λίγη ποσότητα, η κοιλιά μου γίνεται flat και η ζυγαριά πέφτει αρκετά, έως και 5 κιλά πολλές φορές. Εξαφανίζεται και η κυτταρίτιδα», δήλωσε η Kardashian και πριν τρέξεις να αγοράσεις πράσινο τσάι, να σου πούμε γιατί συμβαίνει αυτό.

Το πράσινο τσάι είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και αυξάνει τις καύσεις του μεταβολισμού. Είναι εξαιρετικό για το δέρμα και σταθεροποιεί το σάκχαρο στα επίπεδα του αίματος, ενώ αρκετές γυναίκες ορκίζονται πώς εξαφάνισε και την κυτταρίτιδα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (πρόσεξε, εκχύλισμα), να το βράσεις και μετά να αφήσεις μια κανάτα στο ψυγείο να κρυώσει!

Και τα υπόλοιπα στην ζυγαριά!