Το κομμωτήριο είναι ένας χώρος που αγαπούν οι γυναίκες, αφού μια μόνο επίσκεψη είναι αρκετή για να αλλάξουν και στυλ και διάθεση. Όσο όμως ο καιρός προχωρά, οι περισσότερες από εμάς υιοθετούμε διαφορετικά κριτήρια επιλογής στους χώρους ομορφιάς. Σημασία δεν έχει πια μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ομορφιάς με τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος να μπαίνουν σε πρώτο “πλάνο”.

Ένα κομμωτήριο με vegan φιλοσοφία

Ένας ολοκαίνουριος, εναλλακτικός χώρος ομορφιάς και ευεξίας βρίσκεται πλέον στο κέντρο του Χαλανδρίου. Το Lounge77 Hair Salon είναι ένα κομμωτήριο το οποίο συνδυάζει τις φυσικές επιταγές και τη vegan φιλοσοφία της AVEDA, με την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία και τη μοναδική αισθητική των έμπειρων hair stylists. Η Aveda είναι άλλωστε μια μάρκα που πρωτοστατεί στην βιώσιμη καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες. Έχει υπάρξει cruelty-free από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της το 1978 και πλέον όλα τα προϊόντα παγκοσμίως είναι 100% vegan! Τα προϊόντα της παράγονται με 100% αιολική ή ηλιακή ενέργεια, από αγνά λουλούδια και βότανα και συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη και συσκευάζονται σε ανακυκλωμένες συσκευασίες.

Γνωρίστε το Lounge77

Η Χαρά Τσιαμούλη – Certified Color Trainer της AVEDA στην Ελλάδα, οραματίστηκε και δημιούργησε το Lounge77 με σκοπό να μετατρέψει την περιποίηση μαλλιών σε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, άνεσης, και διασκέδασης σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση της Aveda. Η εξειδίκευση και πολυετής εμπειρία στο χρώμα πλαισιώνονται από υπηρεσίες κουρέματος, styling και θεραπειών, καθώς επίσης από την αντρική περιποίηση και τις υπηρεσίες grooming από τον expert barber Γιώργο Τσιαμούλη.

«Το Lounge77 είναι το σπίτι μας, και έτσι θέλουμε να νιώθουν όλοι όσοι μας επισκέπτονται, είτε έχουν ραντεβού για να περιποιηθούμε τα μαλλιά τους, είτε απλά περάσουν για να πιούνε έναν καφέ, ένα τσάι ή ένα ποτό παρέα με εμάς.» Χαρά Τσιαμούλη.

Το Lounge77 λειτουργεί στην οδό Αγίας Παρασκευής 77 στο Χαλάνδρι.

Διαβάστε επίσης: Τι χρώμα να βάψετε τα μαλλιά σας ανάλογα με το ζώδιο σας | Thats Life. Life as it is!