Η Κρέμα με Υαλουρονικό είναι από τα διαχρονικά best sellers της Tzimas Cosmetics και μία από τις αποτελεσματικότερες επιλογές για την αντιγήρανση του δέρματος του προσώπου.

Τώρα η νέα, πολλά υποσχόμενη, αναβαθμισμένη σύνθεσή της ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη των δράσεων που προσφέρει και συνδυάζεται με μία νέα εμφάνιση!

Εμπνευσμένη από τα επιτεύγματα της white biotechnology, περιέχει πλέον 3 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος, που ο καθένας συμπληρώνει, ενισχύει και ολοκληρώνει την αποτελεσματικότητα της νέας Κρέμας με Υαλουρονικό.

1. Το υαλουρονικό νέας γενιάς, με την καινοτομία ότι είναι τροποποιημένο στη δομή του και ως εκ τούτου διεισδύει ταχύτερα, πιο αποτελεσματικά και πιο βαθιά στο δέρμα, μειώνοντας θεαματικά τις ρυτίδες στη ρινοχειλική αύλακα, ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

2. Το υαλουρονικό πολύ χαμηλού μοριακού βάρους, με τις αντιγηραντικές του ιδιότητες (εμφανείς ήδη στις 4 εβδομάδες εφαρμογής), βελτιώνει την ελαστικότητα και λειαίνει το ανάγλυφο του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση.

3. Τέλος, το υαλουρονικό υψηλού μοριακού βάρους χαρίζει άμεση ενυδάτωση.

Οι 3 τύποι υαλουρονικού συνδυάζονται και με προκυανιδίνες από κόκκινο σταφύλι, ένα σύμπλεγμα από σιλυμαρίνη γαϊδουράγκαθου, καρνοσίνη και τοκοφερόλες, που προσφέρουν επιπρόσθετες δράσεις, όπως προστασία από ερεθισμούς και το οξειδωτικό στρες, ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και διαφύλαξης σημαντικών πρωτεϊνών για το δέρμα.

Η αναβάθμιση γίνεται αισθητή και στην υφή της! Κατά την εφαρμογή, παρόλο που σου δίνει την αίσθηση πλούσιας κρέμας, απορροφάται ακόμη πιο γρήγορα, χωρίς να κολλάει, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ή να ασπρίζει στο δέρμα.

Και παραμένει η πιο value for money επιλογή με 15€ μόλις τα 55g!