Η 3INA (προφέρεται Mina) προσγειώθηκε στη σκηνή της ομορφιάς λίγο περισσότερο από 1 χρόνο πριν, με στόχο να ταρακουνήσει τη λογική του “one size fits all” στη βιομηχανία της ομορφιάς. Η αφοσίωσή της στις μοντέρνες τάσεις, τη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα και την ειλικρινή έκφραση ενσαρκώνονται στη νέα συλλογή “THE BESTSELLERSμια σειρά από #votedbyyou προϊόντα ως τα πιο αυθεντικά, μοναδικά και με ακαταμάχητη διάρκεια!

Με ανθεκτικές συνθέσεις μεγάλης διάρκειας και λειτουργικό design για εύκολη εφαρμογή, αυτά τα must προϊόντα της 3INA είναι τα εργαλεία σου για την ατομική έκφραση, την πολύχρωμη αυτοπεποίθηση και την ελευθερία του πειραματισμού!

Sold-out για μήνες, το Highlighter 201 προσφέρει ακαταμάχητη λάμψη, δημιουργώντας ένα λαμπερό πέπλο ακτινοβολίας πάνω στην επιδερμίδα.

Ένα από τα προϊόντα που επελέγησαν στα Sunday Times Style Beauty Awards 2017, το Cream Eyeshadow 312 ήταν από νωρίς ένα από τα αγαπημένα των beauty addicts. Ένα περλέ dusky pink που μπορεί να φορεθεί στα βλέφαρα για ένα magnetic, αδιάβροχο χρώμα ή φορεμένο στα ζυγωματικά ως highlighter για ένα έξυπνο beauty-hack!

H 3INA έχει πλέον μια εντυπωσιακή συλλογή 600 προϊόντων, αλλά το Longwear Lipstick αποτελεί ένα hero product από το ξεκίνημα του.

Είτε το στυλ σου είναι διακριτικό, πολύχρωμο, μινιμαλιστικό, εκφραστικό ή με διάθεση για πειραματισμούς, η collection THE BESTSELLERS περιέχει τα πάντα τόσο για ένα basic καθημερινό μακιγιάζ, όσο και για statement looks με μεγάλη διάρκεια και χωρίς περιορισμούς!

Την collection “THE BESTSELLERS” μπορείτε να τη βρείτε αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα καταστήματα 3ΙΝΑ.

THE BESTSELLERS

#3INA #MINA #3INAATHENS

3INA.com

https://www.facebook.com/3INA

https://www.instagram.com/3INA/