Τα τελευταία χρόνια οι άνδρες έχουν βρει την… υγεία τους, αφού η βιομηχανία έχει επενδύσει πλέον σε νέα προϊόντα αποκλειστικά για άνδρες. Πέρα από τα ξυριστικά που παραδοσιακά ήταν το πεδίο τους, οι σύγχρονοι άνδρες μπορούν να απολαμβάνουν τα δικά τους προϊόντα ομορφιάς, όπως για παράδειγμα οι ενυδατικές κρέμες, αλλά και ολόκληρες σειρές για το μπάνιο με αναζωογονητικά συστατικά.

Το Le Petit Marseillais πρόσφατα ενίσχυσε την ανδρική σειρά αφρολούτρων με δύο νέα αρώματα. Οι μοναδικές συνθέσεις των αντρικών προϊόντων είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται κάθε άνδρας για την περιποίηση της επιδερμίδας του.

Ανδρικό Αφρόλουτρο με Ginger & Ξύλο Κυπαρισσιού

Με μία μόνο κίνηση, το νέο αφρόλουτρο Le Petit Marseillais, με άρωμα ginger και ξύλο κυπαρισσιού, 3 σε 1, αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης ενώ ο αφρός που ξεπλένεται εύκολα απελευθερώνει ένα ξυλώδες και πικάντικο άρωμα.

Ανδρικό Αφρόλουτρο με Ξύλο Πορτοκαλιάς και έλαιο Argan 

Το νέο αφρόλουτρο Le Petit Marseillais με άρωμα ξύλο πορτοκαλιάς και έλαιο argan, 3 σε 1, σχεδιασμένο να ενυδατώνει και να καθαρίζει με τον πιο φυσικό τρόπο την επιδερμίδα. Kυκλοφορεί για πρώτη φορά σε 650 ml ενώ χαρακτηρίζεται από πικάντικο και oriental άρωμα.

Η απαλή σύνθεση των δύο νέων αφρόλουτρων, με συστατικά φυτικής προέλευσης, ουδέτερο pH και βιοδιασπώμενη καθαριστική βάση, καθαρίζει και ενυδατώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά των ανδρών. Παράλληλα, τα δύο νέα αφρόλουτρα του Le Petit Marseillais είναι δερματολογικά ελεγμένα, και ενδείκνυνται για όλους τους τύπους μαλλιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.