Η καθημερινότητά μας είναι πιεστική, βιαστική και πολλές φορές αυτό μας απομακρύνει από τον σύντροφό μας. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και από τους δύο για να μπορέσουν να αντέξουν στον χρόνο. Τα βασικότερα tips για να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή και θερμή είναι τα παρακάτω:

Επικοινωνία

Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία είναι το κλειδί για τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης. Μίλα με τον σύντροφό σου για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Ποιοτικός χρόνος

Αφιερώστε χρόνο ο ένας για τον άλλον και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον δεσμό σας και να σας φέρει πιο κοντά.

Εκπλήξεις

Μικρές πράξεις καλοσύνης και χειρονομίες έκπληξης μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην αναζωπύρωση μιας σχέσης. Είτε αφήνετε ένα σημείωμα αγάπης, μαγειρεύετε το αγαπημένο τους γεύμα ή προγραμματίζετε μια βραδιά έκπληξη, δεν θα μπορέσει να τον τρελάνει κάτι πιο πολύ από το να σε δει με τα πιο σέξι αλλά και χαρούμενα εσώρουχα. Ο κόσμος της μουσικής, ο οποίος είναι από καιρό στενά συνδεδεμένος με το νεανικό DNA του brand, συνθέτει ένα νέο storytelling αφιερωμένo στο να ακούς, να διατηρείς και να βιώνεις συναισθήματα άνευ ορίων. Σε αυτή τη νέα καμπάνια, μία μπάντα νέων female artists σε περιοδεία, σταματά στη μέση της ερήμου για να συνθέσει νέα κομμάτια.

Η αίσθηση ελευθερίας και η ενέργεια της έμπνευσής τους τρέφουν τη νέα γενιά καθώς ανακαλύπτουν τη μουσική ως γλώσσα τους. Η Tezenis ολοκληρώνει τη μουσική συμφωνία που δημιουργήθηκε από τα μουσικά όργανα των artists προσθέτοντας χρώματα και νέες υφές στις νότες.

Η ποικιλία του brand κινείται αβίαστα από το πιο παιχνιδιάρικο, pop style με ζωηρούς τόνους, σε πιο απαλά και κομψά looks σε μινιμαλιστικά σχέδια, που φοριούνται κάθε μέρα. Τραγούδια αληθινής αγάπης αφιερωμένα σε όλες τις γυναίκες. Το fringe trend, μία αναβίωση από τη δεκαετία του 2000, γιορτάζει την κίνηση ως συνώνυμο της ελευθερίας και συνδυάζεται με κομψά floral prints. Με ένα δυναμικό party vibe, η συλλογή διαθέτει επίσης ρομαντική δαντέλα, roaring animal print τοπ και διαχρονικά bustiers στα χρώματα της ερήμου. Η νέα σειρά lingerie, που αποτελείται από στυλ που ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες κάθε Tezenis-lover όσο και στις βασικές τάσεις που αγαπούν όλες οι fashion addicts, αφηγείται μία ιστορία στυλ και μουσικής που εξυμνεί τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.

Φροντίδα του εαυτού σας

Η φροντίδα του εαυτού σας είναι επίσης σημαντική για τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης. Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τις δικές σας σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες, ώστε να μπορείτε να φέρετε τον καλύτερο εαυτό σας στη σχέση.