Ένα πρόβλημα που συναντάμε πολύ συχνά οι γυναίκες (και οι άντρες), ειδικά όσες έχουμε μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, είναι σημάδια όπως κηλίδες, σπυράκια, καθώς και λευκά και μαύρα στίγματα. Οι ατέλειες αυτές δε κοιτάνε ηλικία (ή αν έχεις ραντεβού την ακριβώς επόμενη μέρα), αλλά τώρα πια μπορείς να τις καταπολεμήσεις με τη νέα σειρά της Artistry!

Η σειρά λέγεται Anti-Blemish essentials by Artistry και βοηθούν στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας συμβάλλοντας στη διατήρηση της διαύγειας και της φρεσκάδας της. Τα δύο προϊόντα είναι το Anti-Blemish Pore Refreshing Toner και το Anti-Blemish Gel Treatment!

Το Anti-Blemish Pore Refreshing Toner είναι ένα χωρίς λιπαρές ουσίες τονωτικό με εκχύλισμα λεμονιού, σαλικυλικό οξύ και αλόη. Καθαρίζει βαθιά, ανανεώνει, μειώνει τη λιπαρότητα και, φυσικά, την εμφάνιση ατελειών. Με κάθε χρήση του η επιδερμίδα φαίνεται και πιο καθαρή και διαυγής!

pjimage

Το Anti-Blemish Gel Treatment είναι ένα χωρίς άρωμα και μη ερεθιστικό gel με αμαμηλίδα, σαλικυλικό οξύ και πράσινο τσάι. Διεισδύει στο δέρμα και θεραπεύει ήπια την οποιαδήποτε ατέλεια, ενώ αποτρέπει τα νέα σπυράκια!

Η επιδερμίδα σου θα είναι για πάντα απαλλαγμένη από τα σπυράκια, με τη βοήθεια των Anti-Blemish essentials by Artistry!