Στο γρήγορο ρυθμό που ζούμε ο χρόνος είναι χρήμα, και θέλουμε να φέρουμε εις πέρας όλες μας τις υποχρεώσεις χωρίς όμως να παραμελούμε τον εαυτό μας.  Ως σύγχρονες γυναίκες που έχουμε πολλούς ρόλους στην καθημερινότητά μας, το κομμάτι της φροντίδας μας είναι η στιγμή που κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Βέβαια, είναι σημαντικό να εξοικονομούμε χρόνο από όπου μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε στη busy καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό, το bioten καινοτομεί και πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, λανσάροντας τη νέα σειρά  Glow Expert 4D, 4 δράσεις σε 1 επιλογή.  Η μοναδική φόρμουλα περιέχει ένα  ισχυρό σύμπλοκο λάμψης & αντιγήρανσης και υπόσχεται ταυτόχρονα 4 δράσεις που βελτιώνουν ορατά την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

Για ακόμα μία φορά το bioten συνδυάζει τα φυσικά συστατικά και τη δυναμική της επιστήμης, δημιουργώντας μία σειρά που στηρίζεται σε 4 ενεργά συστατικά: νιασιναμίδη, τρανεξαμικό οξύ, βιο-ρετινόλη, phyto AHA. Η ισχυρή δράση των προϊόντων της σειράς Glow Expert 4D αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για 96% μείωση των ρυτίδων, έως και 84% μείωση των πανάδων και αποχρωματισμών και  ορατή λάμψη και τη λείανσης της επιδερμίδας έως και 96%.

Τα προϊόντα της σειράς έχουν εξαιρετικά ενυδατικές φόρμουλες με σατινέ υφή και απαλό άρωμα για αντιγήρανση :

  • κρέμα ημέρας bioten Glow Expert 4D SPF 15 με 78% συστατικά φυσικής προέλευσης, δρα αποτελεσματικά ενάντια στις πανάδες και στις ρυτίδες, χάρη στη νιασιναμίδη, το τρανεξαμικό οξύ και τη βιο-ρετινόλη. Ταυτόχρονα είναι ενισχυμένη με SPF15 ώστε να προστατεύει την επιδερμίδα ενάντια στη φωτογήρανση και τις βλάβες που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.

αντιγήρανση

  • κρέμα νύχτας bioten Glow Expert 4D με 81% συστατικά φυσικής προέλευσης περιέχει ένα ισχυρό σύμπλοκο συστατικών, όπως η νιασιναμίδη, το τρανεξαμικό οξύ, τη βιο-ρετινόλη και τα phyto AHA που προσφέρουν αντιγηραντική δράση και λάμψη.

  • συμπυκνωμένος ορός bioten Glow Expert 4D με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, προσφέρει 4 δράσεις βελτίωσης της υφής και της όψης της επιδερμίδας με την πολύτιμη βοήθεια της νιασιναμίδη, του τρανεξαμικού οξέος, της βιο-ρετινόλης και της βιταμίνης Ε.

αντιγήρανση

Η σειρά bioten Glow Expert 4D αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχό στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου και καλύπτει κάθε ανάγκη για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Η σειρά για αντιγήρανση και λάμψη είναι προς το παρόν διαθέσιμη στα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center.

Διάβασε επίσης:

Επίμονες ρυτίδες; Ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο αντιγήρανσης για την καταπολέμησή τους