Στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της αυτο-φροντίδας, είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε μια απολαυστική αλλαγή στον κόσμο της ανδρικής περιποίησης. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι άντρες αναγνωρίζουν τη σημασία της διατήρησης ενός λείου δέρματος χωρίς ατέλειες, που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα των γυναικών. Δεν είναι απλώς μόδα, είναι μια γιορτή αγάπης και αυτοπεποίθησης. Η αγορά είναι πλέον γεμάτη από προϊόντα περιποίησης, προσαρμοσμένα στις μοναδικές ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας, υποσχόμενη ένα ταξίδι στην απαράμιλλη φρεσκάδα και ζωντάνια. Οι άντρες πλέον ενδιαφέρονται να παραμείνουν όμορφοι και γοητευτικοί και να “παγώσουν” τον χρόνο και αυτό μας αρέσει.

Το NIVEA MEN φέρνει την καινοτομία στην αντιμετώπιση των κηλίδων και των ρυτίδων με το νέο λανσάρισμα NIVEA MEN LUMINOUS 2σε1 Power Serum κατά των ρυτίδων, ειδικά σχεδιασμένο για αντρικές επιδερμίδες. Το νέο ανδρικό serum από το NIVEA MEN, με διπλή δράση κατά των κηλίδων και των ρυτίδων εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 2 εβδομάδες.

To NIVEA ΜΕΝ, μετά από 10 χρόνια έρευνας και δοκιμών περισσότερων από 50.000 μορίων κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το εξαιρετικά αποτελεσματικό συστατικό LUMINOUS630. Το συγκεκριμένο συστατικό, δρα σε κυτταρικό επίπεδο και ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης, εξασφαλίζοντας ορατή μείωση των κηλίδων και αποτρέποντας παράλληλα την εμφάνιση νέων.

To πατενταρισμένο συστατικό LUMINOUS630, στοχεύει στην πηγή του προβλήματος και μειώνει αισθητά τις κηλίδες παρέχοντας λείο και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ορατά μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες. Το νέο προϊόν NIVEA MEN LUMINOUS 2σε1 Power Serum κατά των ρυτίδων, φέρνει την καινοτομία στην αντιμετώπιση των κηλίδων και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας. Μέσα από τον συνδυασμό του υαλουρονικoύ με το συστατικό LUMINOUS630®, απορρέει η διπλή δράση του ορού κατά των κηλίδων και των σημαδιών γήρανσης. Συγκεκριμένα, χάρη στην αντιρυτιδική του δράση γεμίζει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, προσδίδοντας νεανική όψη και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα.

NIVEA MEN LUMINOUS 2ΣΕ1 POWER SERUM ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

Το NIVEA MEN  LUMINOUS 2σε1 Power Serum κατά των Ρυτίδων, συνδυάζει την προηγμένη μείωση των κηλίδων με βαθιά αντιρυτιδική δράση.

  • Μειώνει της κηλίδες
  • Μειώνει τα σημάδια γήρανσης
  • Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας
  • Εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δυο εβδομάδες

Να, λοιπόν, ο σύγχρονος άντρας που καταλαβαίνει ότι το υπέροχο δέρμα δεν είναι μόνο για τις κυρίες – είναι μια καθολική αναζήτηση για λάμψη και γοητεία!