Τα μαλλιά μας είναι η προσωπικότητα μας! Και τι αποζητάμε; Να είναι όμορφα, καλοκουρεμένα, φρεσκοβαμμένα και λαμπερά. Καλά όλα αυτά, αλλά τι γίνεται αν τα μαλλιά μας είναι ξερά και αφυδατωμένα;

Όσο καλό και αν είναι το κούρεμα ή το χτένισμα ή το χρώμα μας, αν τα μαλλιά μας είναι σαν άχυρα, τότε το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει ποτέ καλό! Ακολούθησε μερικές χρυσές συμβουλές και τα μαλλιά σου θα γίνουν πιο απαλά από ποτέ! Και ναι, τότε θα τα ευχαριστηθείς και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.


1. Μια φορά την εβδομάδα πρέπει να εφαρμόζεις στα μαλλιά σου μια μάσκα για να τα ενυδατώσεις. Αν χρησιμοποιήσεις και σκουφάκι, ακόμα καλύτερα, γιατί με την θερμότητα που θα παραχθεί, θα ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και θα απορροφηθεί περισσότερη μάσκα.

2. Τέλος στο τρίψιμο με την πετσέτα μετά το λούσιμο. Σκοτώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να το καταλαβαίνεις. Χρησιμοποίησε καλύτερα ένα βαμβακερό μπλουζάκι για να τα στραγγίσεις.

3. Για να αποφύγεις ένα άγριο αποτέλεσμα, χτένιζε τα μαλλιά σου από κάτω προς τα πάνω ώστε να μην πάθει ζημιά η τρίχα σου.


4. Δεν κάνουν όλα τα προϊόντα μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών. Μην προμηθευτείς κάτι επειδή απλά σου έκανε το κλικ. Φρόντισε να επιλέγεις προϊόντα που να ταιριάζουν στον τύπο μαλλιών σου.

5. Μην ξεχνάς, μετά από κάθε λούσιμο, εφαρμόζουμε conditioner για super απαλό αποτέλεσμα.

6. Επίσης, ένα θερμοπροστατευτικό πριν το πιστολάκι και ένα λαδάκι για μετά το πιστολάκι είναι must have!

Τώρα ξέρεις πώς να αποκτήσεις απαλά μαλλιά και πως να τα διατηρήσεις. Είναι στο χέρι σου λοιπόν! Μεταξένια μαλλιά για πάντα!