Τι πιο όμορφο από ένα γλυκό και αστραφτερό χαμόγελο; Δεν τους αδικώ όσους λένε ότι με ένα χαμόγελο μπορείς να κερδίσεις όλο τον κόσμο! Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα χαμόγελο λαμπερό και αστραφτερό, τότε μιλάμε για όλο τον κόσμο στα πόδια σου.

Με τον καλύτερο σύμμαχο, την AIM, δεν μπορεί παρά το χαμόγελο σου να είναι το απόλυτο. Ειδικά με την νέα ΑΙΜ White Now Sensitive, η επιλογή είναι η καλύτερη, βάζοντας τέλος στα διλήμματα.

Η ΑΙΜ όλα αυτά τα χρόνια θέλει να καινοτομεί και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό στην καθημερινή περιποίηση και υγιεινή των δοντιών. Έτσι λοιπόν, μέσα από μια εκπληκτική εκδήλωση, μας παρουσίασε την νέα ΑΙΜ White Now Sensitive, για ένα ακαταμάχητα τέλειο χαμόγελο.

Αν έχεις λοιπόν ευαισθησία στα δόντια σου και επιζητάς την ανακούφιση, και αν θέλεις 3x λευκότερο χαμόγελο, τότε η επιλογή είναι μονόδρομος.

Λεύκανση και καταπολέμηση της ευαισθησίας είναι ο στόχος της ΑΙΜ White Now Sensitive, και η Brand Ambassador, Δούκισσα Νομικού, με σύνθημα «Διάλεξε να μην διαλέξεις», με ένα μοναδικά διαδραστικό τρόπο, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης, τη νέα καινοτόμο οδοντόκρεμα.

Άμεσα λευκότερο χαμόγελο
Ανακούφιση από την ευαισθησία
Ήπια σύνθεση
Διπλή τεχνολογία
Κλινικά αποδεδειγμένη
ActivRelief Technology

 

Αποζητάς το καλύτερο, για την υγιεινή των δοντιών σου, θέλεις λευκό χαμόγελο και ανακούφιση από την ευαισθησία που ταλαιπωρεί τα δόντια σου… Τότε η ΑΙΜ White Now Sensitive, είναι σίγουρα αυτό που επιζητάς και θα σε βγάλει ΑΣΠΡΟπρόσωπη/o!

Leave a Reply

Your email address will not be published.