Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να γίνονται δειλά δειλά κάποια βήματα για την απενεχοποίηση των παραπάνω κιλών. Τα πρότυπα έχουν αρχίσει να αλλάζουν και μας αρέσει πολύ. Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη όψη του νομίσματος, όπως σχεδόν σε όλα τα πράγματα.

Αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, έκριναν την διαφήμιση της Lane Bryant ακατάλληλη και προκλητική, αφού πρωταγωνιστούν στην τελευταία καμπάνια «παχουλά» μοντέλα. Κάποια από αυτά είναι η Ashley Graham και η Precious Lee -η τελευταία μάλιστα τον περασμένο μήνα έκανε φωτογράφηση με μαγιό.

Η Lane Bryant δημιουργεί ρούχα και εσώρουχα για τις εύσωμες γυναίκες και είναι από τις πρώτες εταιρίες που κατάφεραν να καταρρίψουν τα κλασσικά στερεότυπα που είχαμε ως τώρα. Τις αδύνατες κοπέλες δηλαδή, που μια λεπτή γραμμή τις χωρίζει από την ανορεξία.

Οι αντιδράσεις πάντως του κόσμου ήταν έντονες, με αποτέλεσμα τα τηλεοπτικά δίκτυα να ανακαλέσουν. Το πρόβλημα είναι όμως, ότι η άποψη τους παραμένει ίδια και αυτό δείχνει πόσο κολλημένα μυαλά υπάρχουν. Σε όλους τους τομείς. Είναι λοιπόν το παρακάτω βίντεο too much για τα δεδομένα της τηλεόρασης;