Σου  είχαμε υποσχεθεί, σε προηγούμενο άρθρο, ότι θα σου παρουσιάσουμε υπέροχα χτενίσματα σε μακριά μαλλιά και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνουμε.

Τέλεια και εύκολα χτενίσματα σε μακριά μαλλιά, για μοναδικές εμφανίσεις! Η αλήθεια είναι πως τα μακριά μαλλιά – συγκριτικά με τα κοντά – είναι πιο εύκολο να τα χαλιναγωγήσεις και να δημιουργήσεις επάνω τους όμορφα χτενίσματα, απλά ή ιδιαίτερα.

Έχουμε να σου δώσουμε κάποιες προτάσεις που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα επάνω… στα μαλλιά σου!

Trendy Bow Hairdo
Formal Updo
Cinnamon Roll


Simple Bubble Pony Half-Up Hairdo
Boho Style
Braids


Low Messy Bun
Cheeky Half-Up Buns
Tender Twisted Half Up


Bck to School Low Ponytails
Beach Wave
Ponytale

Φαντασία και διάθεση να υπάρχει και θα κάνεις μαγικά. Και αν θεωρείς ότι μόνη σου δεν μπορείς να τα καταφέρεις, μπορείς να ζητήσεις από μια φίλη σου να σου κάνει ένα όμορφο χτένισμα ή να χτυπήσεις την πόρτα του κομμωτή σου, ώστε να σου κάνει ένα super καλοκαιρινό χτένισμα για μακριά μαλλιά.

Επίσης, μπορείς να παρακολουθήσεις βίντεο στα social media που δείχνουν βήμα βήμα, πώς να κάνεις εκπληκτικά καλοκαιρινά χτενίσματα by yourself!

Τέλος, θέλω να σου δώσω ένα προσωπικό tip για τις καλύτερες μπούκλες τώρα το καλοκαίρι. Ρίξε στα μαλλιά σου, μέση με άκρες, θαλασσινό νερό. Θα πετύχεις τις πιο φυσικές και απίθανες μπούκλες που θα μπορούσες να φανταστείς.

Καλή επιτυχία και στείλε μας και καμία φωτογραφία στα social media μας, για να δούμε το αποτέλεσμα!