Τα μαλλιά τώρα το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται περισσότερο. Χάνουν πολύ εύκολα την λάμψη τους, ειδικά αν δεν τα προσέξεις με ευλάβεια. Μπορείς όμως, να αποκτήσεις τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν με 4 βήματα απλά και εύκολα.

Τα αποτελέσματα, θα σε εντυπωσιάσουν σίγουρα. Σημειώνεις;

1. Όταν λούζεις τα μαλλιά σου, πρόσεχε να τα ξεβγάζεις πολύ καλά γιατί ορισμένες φορές μένουν υπολλείματα από το σαμπουάν. Αυτή είναι και η αιτία που δείχνουν θαμπά αργότερα.

2. Αν και το καθημερινό λούσιμο πρέπει να το αποφεύγεις -το ιδανικό είναι ανά δύο ημέρες να λούζεις τα μαλλιά σου- , επιβάλλεται να λούζεις τα μαλλιά σου καθημερινά αν είναι λιπαρά.

3. Όσον αφορά τα ξηρά μαλλιά, προϊόντα περιποίησης και styling μπορούν να τα κάνουν λιπαρά. Γι’αυτό, περιόρισε την ποσότητα.

4. Πιστολάκι και ισιωτικό πρέπει οπωσδήποτε να περιοριστούν στην χρήση. Δημιουργούν ένα ευνοϊκό κλίμα για την ψαλίδα, κάτι που δεν θες σίγουρα. Αν πάλι δεν γίνεται να μην τα χρησιμοποιείς, τότε μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς ενυδατικές κρέμες και προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά σου από την θερμότητα.