Το να προσπαθείς να χωρέσεις τόσα πολλά και διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ σε ένα μικρό τσαντάκι είναι βάσανο. Για όσες έχετε κάνει το γραφείο δεύτερο σπίτι σας και το αυτοκίνητο σας το προσωπικό σας μπουντουάρ είναι επίσης απαραίτητο.

Επειδή όμως οι απλές λύσεις είναι οι καλύτερες και τα πράγματα δεν είναι πάντα καλό να είσαι τόσο περίπλοκα, η εταιρεία καλλυντικών 3ΜΙΝΑ μας λύνει τα χέρια.

Με το λανσάρισμα των 3+1 προϊόντων ομορφιάς μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο λουκ μέσα σε μόλις λίγα λεπτά και χωρίς ίχνος προχειρότητας. Τι χρειαζόμαστε;

PENCIL EYESHADOW101_1

Step 1: Το μολύβι/σκιά ματιών
To 3INA Pencil Eye Shadow είναι το μολύβι ματιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα, είτε ως σκιά είτε για το περίγραμμα των ματιών σας που θα σαγηνεύσει. Το έντονο χρώμα του διαρκεί για 16 ώρες και το καλύτερο; Είναι αδιάβροχο!

PENCIL EYELINER2

Step 2: Το eyeliner
Το αδιάβροχο 3INA Pen Eyeliner καθιστά το φθινοπωρινό μακιγιάζ το αγαπημένο όλων των γυναικών! Ανεξάρτητα με τις ικανότητες σας στο μακιγιάζ, το 3INA Eyeliner σε μορφή στυλό είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του, που δύσκολα θα κάνετε λάθος. Χάρη στη σταθερότητά του και  το έντονο χρώμα του, βελτιώνει το φυσικό σχήμα των ματιών.

MATTE LIPSTICK 411_1

Step 3: Το ματ κραγιόν
Τα 3INA Matte Lipsticks αποτελούν το must-have του φθινοπώρου. Με μία ευρεία γκάμα 14 αποχρώσεων, τα 3ΙΝΑ Matte Lipsticks αφήνουν ένα βελούδινο τελείωμα που διαρκεί για ώρες! Εύκολο στη χρήση και απαλό με τα χείλη, δεν τα ξεραίνει ούτε στιγμή.

o_3390c96a7972ff4b-0

Step 4: Το highlighter
Γυαλάδες και κοψίματα! Το απόλυτο make-up trend για το 2016. Τo 3INA Highlighter (διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις) χαρίζει απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο και σας κάνει να ακτινοβολείτε.