Σημειώστε τις ημερομηνίες! Το δεκαπενθήμερο 1-15 Νοεμβρίου θα τρέξουμε στο Athens Metro Mall να επωφεληθούμε τις εκπτώσεις που αγγίζουν και το -70% ώστε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα και την διάθεσή μας. Μας περιμένουν τα signature κομμάτια που ορίζουν τα τελευταία fashion trends στις πιο δελεαστικές τιμές. Αφού μάθαμε τα πάντα για τις τελευταίες τάσεις, είμαστε έτοιμες να ψωνίσουμε όσα θέλουμε. 

Ασυναγώνιστες εκπτώσεις σε ασφαλές περιβάλλον

Στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, μας περιμένουν 95 επώνυμα καταστήματα μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού για αγορές με έκπτωση έως και -70%! Με μια βόλτα για shopping στο ATHENS METRO MALL θα χαλαρώσουμε, θα ανανεωθούμε, θα κάνουμε τη ντουλάπα μας να θυμίζει γκαρνταρόμπα «influencer» και όλα αυτά χωρίς να βγούμε εκτός budget!

Η διαδικασία του shopping γίνεται ακόμα πιο ξέγνοιαστη αφού ο χώρος του ATHENS METRO MALL μας υποδέχεται έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, η ανοιγόμενη οροφή του Athens Metro Mall, προσφέρει φυσικό αερισμό του κτιρίου και άπλετο φυσικό φως.

Bonus tip: Οι αγορές ξεκινούν την Κυριακή 1η Νοεμβρίου αφού τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL εκείνη την ημέρα θα παραμείνουν ανοιχτά για χαλαρό Κυριακάτικο shopping!