Το αθλητικό outfit μπορεί να είναι για όλες τις ώρες της ημέρας. Μια σωστά δομημένη αθλητική εμφάνιση είναι άκρως σέξι και αισθησιακή αλλά ταυτόχρονα άνετη και χαλαρή για όλη την ημέρα. Το παν είναι να βασιστούμε σε μοδάτα και διαχρονικά αθλητικά κομμάτια που θα αναδείξουν την cool διάθεσή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η γοητεία της σπορ εμφάνισης τα κάνει να ταιριάζουν εξίσου καλά μέσα και έξω από το γυμναστήριο. Η Stradivarius κυκλοφορεί τη νέα της αθλητική συλλογή με seamless και oversize κομμάτια που σας επιτρέπουν να τα δίνετε όλα σε ένα μάθημα barre καθώς και να φαίνεστε υπέροχη όταν φεύγετε από το γυμναστήριο με το yoga mat και πηγαίνετε για brunch.

Κάποιοι μπορεί να δουν μια ολόσωμη φόρμα γυμναστικής, άλλοι βλέπουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα streetwear look εμπνευσμένο από την τάση #balletcore. Το στυλ μπορεί να μεταμορφωθεί προσθέτοντας απλά ένα bomber jacket, ένα trench, sneakers ή ένα oversize jacket.

Το εφέ acid-wash προσδίδει στη συλλογή SPORT ένα vintage στυλ, με κομμάτια σε φυσικές και γήινες αποχρώσεις, καθώς και μια πινελιά τιρκουάζ. Κομμάτια χωρίς ραφές σε άνετα υφάσματα προσαρμόζονται σε κάθε κίνηση. Hot pants και halterneck μπλουζάκια, καθώς και φόρμες με κορδόνια και crossover πίσω θα είναι στο επίκεντρο αυτής της σεζόν.