Από μικρή ονειρευόσουν να έχεις τα υπέροχα μαλλιά της Barbie; Ακόμα περισσότερο τώρα που η Margot Robbie ενσαρκώνει την θρυλική κούκλα στην ομώνυμη ταινία “ζηλεύεις” τα φανταστικά μαλλιά της; Σε καταλαβαίνω! Αλλά μην ανησυχείς! Το ξέρουμε καλά και οι δύο πώς το ξανθό είναι ένα δύσκολο χρώμα αλλά μπορείς να αποκτήσεις τα υπέροχα μαλλιά της Margot Robbie και να γίνεις η πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού! Απλά διάβασε παρακάτω και ακολούθα τα πολύ απλά βήματα!

Τεχνική Babylight με προϊόντα BLONDME της Schwarzkopf Pro

  1. Χρησιμοποιώντας λεπτές ανταύγειες, ακολουθούμε την τεχνική babylight με τα προϊόντα BLONDME Premium Lightener 9+ και BLONDME Premium Developer 20vol. για ένα ομοιόμορφο ξάνοιγμα των μαλλιών ενώ παράλληλα προστατεύουμε τους δεσμούς της τρίχας. Μου αρέσουν τα BLONDME Developer γιατί περιέχουν υψηλά συστατικά περιποίησης (έλαια) και προστατεύουν το περιτρίχιο κατά τη διαδικασία ξανοίγματος ενώ το Schwarzkopf IGORA VIBRANCE περιέχει Aquaxyl που βοηθά στη διατήρηση / προσθήκη υγρασίας στα μαλλιά ενώ παράλληλα δίνει τόνο.

BLONDME Συλλογή Προϊόντων Περιποίησης για Απαλά Χρυσαφένια Ξανθά Μαλλιά 

2. Μετά το ξάνοιγμα, χρησιμοποιείστε τα BLONDME All Blondes Rich Shampoo καιBLONDME All Blondes Rich Conditioner. Τα δύο προϊόντα θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων δεσμών στα μαλλιά και στην προστασία των δεσμών της τρίχας

Περισσότερη λάμψη με τo IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Pro

 

  1. Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε τo Schwarzkopf IGORA VIBRANCE για να ανανεώσετε το ξανθό χρώμα και να του δώσετε περισσότερη λάμψη. Χρησιμοποιήστε 9-0 γύρω από τη γραμμή του μετώπου για να διατηρήσετε τη φωτεινότητα τους και το 7-0 στις ρίζες για να δημιουργήσετε μια σκούρα βάση στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Κάτω από την κορυφή του κεφαλιού χρησιμοποιείστε την απόχρωση 6-0 για επιπλέον βάθος, αναμεμειγμένο με τον 6-Volume gel activator. Μου αρέσει η σειρά IGORA Vibrance γιατί είναι αλκαλική και διεισδύει καλύτερα στην τρίχα προσφέροντας μεγάλη διάρκεια.
  2. Στα μήκη και τις άκρες εφαρμόστε μια μίξη από IGORA VIBRANCE 9-0+9-4+8-46 σε ίση ποσότητα με 1,9% / 6-Volume gel activator, για να δημιουργήσετε ένα όμορφο ζωντανό και ζεστό ξανθό χρώμα. Μου αρέσουν οι ημιμόνιμες βαφές γιατί προσφέρουν διάρκεια χωρίς δεσμεύσεις.
  3. Εφαρμόστε για 15 με 20 λεπτά.

Το καλύτερο ξανθό αποτέλεσμα με τη BLONDME της Schwarzkopf Pro

  1. Ξεβγάλετε προσεκτικά πρώτα το πιο σκούρο χρώμα της βάσης για να διατηρήσετε τη φωτεινότητα στις άκρες. Ολοκληρώστε την διαδικασία χρησιμοποιώντας πάλι τα προϊόντα BLONDME All Blondes Rich Shampoo καιBLONDME All Blondes Rich Conditioner, για να σφραγίσετε το χρώμα και να δώσετε δύναμη στα μαλλιά σας.

Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να γίνεις η Barbie της παραλίας και να μαγνητίσεις τα βλέμματα στο πέρασμά σου!

Διάβασε επίσης:

18 πράγματα που (ίσως) δεν ξέρεις για την… “Barbie”!