Υπάρχει μια ιστορία που λέει ότι όταν η κα. Estée Lauder, το 1985, παρουσίασε το νέο της άρωμα Beautiful σε μια μεγάλη παρέα κοσμικών και διασημοτήτων, ο Andy Warhol που βρισκόταν ανάμεσά τους ενθουσιάστηκε. «Beautiful; Είναι δυνατόν; Αυτό είναι το όνομα του; Το αγαπώ», δήλωσε. Του άρεσε τόσο πολύ μάλιστα που είπε ότι ήταν «το νέο αγαπημένο του άρωμα» και άρχισε να το φοράει παντού.

Ο Andy και η Estée είχαν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τα λουλούδια. Εκείνη τα χώρεσε σε ένα τόσο δα μπουκαλάκι κι εκείνος τα ζωγράφισε σε πίνακες που έμειναν στην ιστορία της τέχνης. Ήταν μόνο ταιριαστό λοιπόν να δημιουργηθεί μια limited edition συνεργασία για τον εορτασμό των 35 χρόνων του αρώματος Beautiful. Έτσι γεννήθηκε η Estée x Andy.

Το νέο Beautiful Absolu αποθεώνει το χαρακτηριστικό άρωμα του Beautiful ενώ στην καρδιά του αναδεικνύεται το άρωμα από Άνθος Τουμπερόζας Τη συσκευασία διακοσμεί ένα πολύχρωμο μοτίβο των χαρακτηριστικών λουλουδιών του Andy. Εμπνευσμένο από το αυθεντικό μπουκάλι Beautiful του 1985, έχει καθαρές γραμμές και γλυπτό χρυσό καπάκι σε σχήμα λουλουδιού. Ένα ειδικό φυλλάδιο εντός της συσκευασίας αποκαλύπτει την ιστορία του κοινού πάθους και της επιθυμίας της Estée και του Andy να μοιράζονται όμορφες στιγμές.