Το βλέμμα είναι σήμα κατατεθέν της κάθε γυναίκας. Είναι εκείνο που τραβάει τα βλέμματα των αλλων, κι εκείνο που κάνει τους άντρες πολλές φορές να λιώνουν. Εν ολίγοις, εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι σε ένα πρόσωπο, είναι σημαντικό να δώσεις μία έμφαση παραπάνω στα μάτια.

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, είναι το όνειρο της κάθε γυναίκας. Δεν μπορούν όμως να το έχουν όλες, ενώ κάποιες άλλες μάλιστα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με συχνή πτώση. Αν έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι οι βλεφαρίδες σου πέφτουν πολύ εύκολα, τότε μάλλον κάνεις κάτι απ’τα παρακάτω.

1. Φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν δεν υπερβάλεις με την χρήση τους, τότε προφανώς δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι αφού δεν καταστρέφονται οι φυσικές σου βλεφαρίδες. Αν όμως, φοράς συνέχεια ψεύτικες βλεφαρίδες, τότε η τρίχα σου θα αρχίσει να εξασθενεί εξαιτίας της κόλλας και του βάρους πάνω σε αυτή. Επιπλέον, όταν τις τραβάς για να τις αφαίρεσεις, πολλές φορές αφαιρείς και τις κανονίκες σου. Γι’αυτό, περιόρισε την χρήση τους.

2. Δεν χρησιμοποιείς ενυδατικό ντεμακιγιάζ

Αν έχεις παρατηρήσει ότι με το ντεμακιγιάζ σου, δεν αφαιρείς εύκολα την μάσκαρα από τις βλεφαρίδες σου, τότε πρέπει να το αλλάξεις. Η τριβή που κάνεις κάθε φορά, επιβαρύνει τις εύθραστες βλεφαρίδες σου.

3. Βάζεις αδιάβροχη μάσκαρα

Ακριβώς επειδή είναι αδιάβροχη, σημαίνει ότι η μάσκαρα έχει συστατικά που αντέχουν με όση τριβή και να κάνεις. Με την τριβή κάνεις το ακριβώς από πάνω, γι’αυτό καλύτερα να χρησιμοποιείς την απλή, κλασσική και καθιερωμένη μάσκαρα.