Είναι γεγονός ότι η όμορφη επιδερμίδα δεν απαιτεί δεκάδες διαφορετικά προϊόντα. Η σωστή φροντίδα βασίζεται στα εκχυλίσματα που μας δίνει η φύση με τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η επιστήμη. Τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητο να προσαρμόζονται φυσικά στην καθημερινότητά μας, στοχεύοντας αποτελεσματικά σε προβληματικές περιοχές. Αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να βελτιώσουμε ριζικά την κατάσταση του δέρματος και να αναδείξουμε την ομορφιά της επιδερμίδας.

Ανακάλυψε τα εκχυλίσματα από την Ιαπωνία

SHIKULIME
Πρόκειται για το ιαπωνικό Lime. Η δύναμη αυτού του ιαπωνικού, πλούσιου σε πολυφαινόλες ”καρπού μακροζωίας” αξιοποιείται για την υποστήριξη της καλής λειτουργίας του φραγμού του δέρματος.

SATOCANE
Αυτό το ιαπωνικό ζαχαροκάλαμο αποτελεί ένα τροπικό φυτό της νήσου Μιγιακοτζίμα και είναι ένα βασικό συστατικό για τη μείωση του σμήγματος στο δέρμα, μια κύρια αιτία των φραγμένων πόρων.

YUZU-C
Πρόκειται για ένα εσπεριδοειδές που προέρχεται από την ηλιόλουστη περιοχή Κότσι της Ιαπωνίας. Το εκχύλισμα Yuzu βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας για να παραμένει το δέρμα
ενυδατωμένο.

KOSHIRICE
Το ιαπωνικό εξαιρετικό σιτάρι που καλλιεργείται σε ένα οικογενειακό αγρόκτημα με βάση το Hyogo, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην πρόληψη της οξείδωσης του σμήγματος, μια
κοινή αιτία προβλημάτων του δέρματος.

Ομορφιά χωρίς φίλτρα από τη WASO

Η δύναμη σε κάθε ένα από αυτά τα τοπικά συστατικά έχει αξιοποιηθεί από τους επιστήμονες της Shiseido που επανασχεδίασε τη σειρά WASO, προκειμένου να δημιουργηθούν πλούσια θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα, με αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα για την αντιμετώπιση μιας νέας γενιάς δερματικών ανησυχιών. To εκχύλισμα SHIKUWASA είναι ένα βασικό συστατικό στην προσέγγιση της εταιρείας στη θεμελιώδη περιποίηση της επιδερμίδας. Με τη βοήθεια του εκχυλίσματος SHIKUWASA και των υπολοίπων 3 αντίστοιχων βασικών συστατικών, το εκχύλισμα ΥUZU-C, το εκχύλισμα SATOKIBI και το εκχύλισμα ρυζιού KOSHIRICE, κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να στοχεύσει σε μία από τις 3 κύριες ειδικές ανησυχίες του δέρματος: κηλίδες, ορατούς πόρους και ξηρότητα, ενώ βελτιστοποιεί την κατάσταση της επιδερμίδας.

Η WASO στοχεύει στη δημιουργία καθαρών και βιώσιμων προϊόντων. Βελτιώνουν ριζικά την κατάσταση της επιδερμίδας εκ των έσω, ενώ συγχρόνως αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση. Οι νέες συσκευασίες των προϊόντων αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά, βοηθώντας παράλληλα στην υποστήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Η σειρά περιλαμβάνει:

-Makeup remover και Cleanser με Shikuwasa Lime

-Ενυδατική κρέμα με Shikuwasa

-Οil-free moisturizer με χρώμα με Shikuwasa

-Ενυδατική μάσκα νύχτας που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα με τη δύναμη του εσπεριδοειδούς Yuzu

-Μάσκα αργίλου, βαθιάς αποτοξίνωσης και λείανσης των πόρων με το ζαχαροκάλαμο Satokibi

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Τέλειο πρόσωπο και προστασία στην παραλία | Thats Life. Life as it is!