Οι αφέλειες είναι πραγματικά δύσκολο να χτενιστούν αποτελεσματικά, και κάθε μπορεί να αφιερώνεις και ένα τέταρτο μέχρι να τα καταφέρεις. Χρόνος πολύς όταν τόσο χρειάζεσαι να ισιώσεις όλο το μαλλί σου. Κατ’αρχήν, αν δεν έχεις αφέλειες και θες χωρίς να μπορείς να το αποφασίσεις, δες ΕΔΩ πως μπορείς να δεις εύκολα αν σου ταιριάζουν.

Αν πάλι το πρόβλημα σου είναι να τις ισιώσεις, τότε διάβασε τα παρακάτω tips για να απαλλαγείς μια και καλή από αυτό το βάσανο. Like A Boss.

1. Η βούρτσα δεν είναι μια απλή υπόθεση αν αυτό νομίζεις. Είναι το “εκτελεστικό όργανο” για να γίνει σωστά το χτένισμα. Επομένως, για τις αφέλειες προτίμησε μία με κυλινδρικό σχήμα και όταν τις ισιώνεις ο αέρας απ’το πιστολάκι να ακολουθεί τη φορά της αφέλειας.

2. Οι άκρες που δεν λένε με τίποτα να στρώσουν όσο επίμονα και να προσπαθείς, προτίμησε να βάλεις λίγο αφρό και μετά ίσιωσε.

tumblr_n1dr0h3IS31qzmqh7o1_500

3. Μπορεί τα μαλλιά να είναι καλό να τα αφήνουμε να στεγνώνουν φυσικά, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις αφέλειες. Αμέσως μετά το λούσιμο χρησιμοποίησε πιστολάκι για να στεγνώσουν και εν συνεχεία να ισιώσουν.

4. Μπορεί να έχεις παιδευτεί για να ισιώσεις τα μαλλιά και τις αφέλειες (σε νιώθω), αλλά μην περιμένεις να μείνουν πρόκα αν δεν βάλεις και λίγη λακ. Βάλε πολύ λίγη ποσότητα και από αρκετή απόσταση.

Διάβασε ακόμα: 6 beauty λάθη που κάνεις και ξενερώνεις τους άντρες!