Το καλοκαίρι όλες θέλουμε ανάλαφρα και κυματιστά μαλλιά που δίνουν αέρα στο look μας. Η καθημερινή όμως χρήση του σίδερου για μπούκλες μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά μας δημιουργώντας ψαλίδα και σπάσιμο. Καλό είναι να αποφεύγουμε όσο μπορούμε την θερμότητα και να χρησιμοποιούμε άλλες μεθόδους για να δείχνουν εντυπωσιακά τα μαλλιά μας.

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά εργαλεία χωρίς θερμότητα που σου δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμείς. Υπάρχουν όμως και εργαλεία που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Πάμε να δούμε όλους τους τρόπους για υπέροχες μπούκλες.

 

Wave formers

 

Μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα παντού στο διαδίκτυο και είναι και πολύ οικονομικά. Για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε τοποθετήστε κάθε τούφα μέσα στην φόρμα και κοιμηθείτε όλο το βράδυ με αυτά. Το πρωί θα έχετε φυσικές μπούκλες που θα μοιάζουν σαν να βγήκατε από κομμωτήριο.

Κορδέλα heatless wave

Τοποθετείτε την κορδέλα γύρω από το κεφάλι σας και χωρίζετε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη τυλίγοντας  τα γύρω γύρω από κάθε πλευρά. Εκτός από την συγκεκριμένη κορδέλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα καλσόν κάνοντας την ίδια διαδικασία. Πιάστε το καλσόν η την κορδέλα με ένα κλιπ στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας για να κρατηθεί και κοιμηθείτε με αυτό στο κεφάλι όλο το βράδυ.

Κάλτσες

Μπορεί να σας ακούγεται αστείο αλλά έχει γίνει μεγάλο trend στο tik tok. Πάρτε 4 κάλτσες και χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 μέρη. Τυλίξτε το κάθε μέρος γύρω γύρω από την κάλτσα και πιάστε την με ένα κλιπ στο πάνω μέρος.

Φουλάρι

Για πιο ανάλαφρες μπούκλες, τυλίξτε το μαλλί σας μαζί με την κορδέλα σαν πλεξίδα και αφήστε τα όλο το βράδυ.