Το καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά και οι ζέστη δεν σου επιτρέπει δυστυχώς να κάνεις τα συνηθισμένα σου χτενίσματα. Για να μην περάσεις λοιπόν όλο το καλοκαίρι με τα μαλλιά πιασμένα κότσο, σου προτείνουμε 5 υπέροχα χτενίσματα που θα σου δώσουν στυλ αλλά θα σε βοηθήσουν να παλέψεις τη ζέστη.

  1. Κότσος

gigi-hadid-braided-bun

Ναι αλλά τι κότσος. Ξέχνα τον απλό messy κότσο. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και κάνε μια χοντρή κοτσίδα. Γύρισέ την γύρω από το λαστιχάκι και πιάστην με τσιμπιδάκια. Θα δημιουργήσεις έναν φανταστικό κότσο, εύκολα και γρήγορα.

  1. Κοτσίδα ψαροκόκαλο

margot-robbie-fishtail

Η πιο όμορφη κοτσίδα που κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται περιποιημένα και τα κρατάει μακριά από το πρόσωπό σου. Μπορείς να μην τα πλέξεις μέχρι κάτω και να τα αφήσεις να πέφτουν ανέμελα.

  1. Κοτσίδα στεφάνι

shay-mitchell-crown-praid-yellow

Αυτό το χτένισμα είναι άκρως καλοκαιρινό και πάρα πολύ εύκολο να το δημιουργήσεις. Απλώς κάνεις δύο κανονικές κοτσίδες στα μαλλιά σου και τις στερεώνεις στο κεφάλι σου με τσιμπιδάκια. Άφησε και μερικές τούφες να πέφτουν και είσαι έτοιμη. Boho chic look σε 5 λεπτά.

  1. Κότσος με γαλλική κοτσίδα

Twist-Me-Pretty-the-everygirl-easy-hairstyles-that-keep-you-cool-in-the-summer

Θα δώσει ένα φανταστικό στυλ στο look σου. Κάνε μια γαλλική κοτσίδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου και πιάστην μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά σε έναν ατημέλητο κότσο. Είναι κατάλληλο και για βραδινή έξοδο.

  1. Μπαντάνα

92e04b266b3c13d6317abf0955e9e3d9

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά χτενίσματα με μια μπαντάνα, αλλά εμείς σου προτείνουμε να δώσεις ένα twist στον κότσο σου προσθέτοντάς την. Εύκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό.