Η καθημερινή χρήση του αποσμητικού είναι απαραίτητη. Η ευχάριστη οσμή είναι σημαντική ειδικά αν περνάς αρκετές ώρες στο γραφείο ή συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο. Πολλές φορές βέβαια, δημιουργείται η ενοχλητική «ασπρίλα» στα ρούχα με αποτέλεσμα να τα καταστρέφει. Σου φέρνω καλά μαντάτα όμως, γιατί πλέον υπάρχει λύση στο πρόβλημα.

Το ανανεωμένο NIVEA Invisible for Black & White, προσφέρει εκτός από φρεσκάδα και δροσερό άρωμα, δίνει λύση στο αιώνιο πρόβλημα των λεκέδων. Μπορείς πλέον να απαλλαγείς από τα λευκά σημάδια στα σκουρόχρωμα υφάσματα και τους κίτρινους λεκέδες στα ανοιχτόχρωμα ρούχα, προστατεύοντας παράλληλα την επιδερμίδα σου. Χάρη στη πρωτοποριακή του σύνθεση, το αποσμητικό NIVEA Invisible for Black & White, συνδυάζει την απαλή φροντίδα της NIVEA με μία αόρατη και αποτελεσματική 48ωρη προστασία.

Η σειρά NIVEA Deodorant Invisible for Black & White περιλαμβάνει roll on και spray, σε δύο αρώματα: το άκρως ανανεωμένο Invisible for Black & White Fresh που έρχεται να χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς και το Invisible for Black & White Clear.

Όλα τα αποσμητικά δεν περιέχουν οινόπνευμα, χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά εγκεκριμένα για τη συμβατότητά τους με την επιδερμίδα.

DSC_8783