Κάποια στιγμή βαριέσαι τα μαλλιά σου, λογικό. Τι μπορείς να κάνεις; Να αλλάξεις χρώμα, να κάνεις ένα διαφορετικό χτένισμα ή…να κουρευτείς. Ωραία όλα στην ιδέα αλλά τι γίνεται αν τελικά δεν σου ταιριάζει καθόλου το κοντό μαλλί; Πώς θα τα ξαναμακρύνεις γρήγορα;

Εμείς είμαστε εδώ με το τι μπορείς να κάνεις για να δεις αν θα σου ταιριάξει το κοντό μαλλί πριν πιάσεις ψαλίδι στα χέρια σου.

-Δοκίμασε να κάνεις καρέ μαλλιά μόνο με τσιμπιδάκια (εκτός αν θέλεις να το κάνεις ολόκληρο χτένισμα γιατί τότε θα χρειαστείς περισσότερα). Εδώ θα βρεις το βίντεο που γύρισα όπου σου δείχνω βήμα βήμα πως να το κάνεις μόνη σου.

-Κατέβασε apps ή μπες στο internet και ψάξε για ιστοσελίδες που σου κάνουν makeover μόνο με την φωτογραφία σου. Εντάξει σίγουρα δεν θα είναι όπως στην πραγματικότητα αλλά θα μπορέσεις να πάρεις μια ιδέα.

-Η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσεις περούκες όμως. Πήγαινε σε ειδικό κατάστημα και όχι εκεί που πουλάνε αποκριάτικα και ζήτησε να δοκιμάσεις το στυλ που θα ήθελες να υιοθετήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα πάρεις μια εικόνα που θα είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

-Αν δεν έχεις σκοπό να πηγαίνεις συχνά στο κομμωτήριο τότε τα κοντά μαλλιά δεν είναι για σένα γιατί γρήγορα χάνουν την φόρμα τους με αποτέλεσμα να φαίνονται απεριποίητα. Βέβαια είναι πολύ πιο εύκολο στο styling και στο πλύσιμο απλά πρέπει να έχεις όρεξη να ασχοληθείς.