Η κρέμα Nivea στη χαρακτηριστική μπλε συσκευασία έχει αποτελέσει μια κλασική επιλογή για το γυναικείο κοινό στη χώρα μας. Εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιείται για τη φροντίδα του δέρματος, παρά το γεγονός ότι πλέον στην αγορά υπάρχουν αναρίθμητα προϊόντα. Φέτος, η αγαπημένη κρέμα της Nivea αλλάζει συσκευασία. Κυκλοφορεί σε μια συλλεκτική έκδοση που φιλοξενεί έργα τέχνης κορυφαίων tattoo artists της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Η Roza Salim εκπροσωπεί τη χώρα μας με το σχέδιο “Wild & Free”

To έργο της συμπληρώνει ιδανικά τα άλλα δυο σχέδια, συνθέτοντας έτσι ένα ενιαίο piece of art που κοσμεί τις συσκευασίες NIVEA Crème. Στο «Wild & Free» design κυριαρχεί η αυθεντική ομορφιά και εκφράζεται η σημασία της ύπαρξης χωρίς περιορισμούς ή επικρίσεις, όπου εξελισσόμαστε όλοι μαζί, ελπίζουμε και αγαπάμε.

Η Roza Salim επιστρατεύει έντονα και διαφορετικά στοιχεία στο σχέδιό της: βλέπουμε το κορίτσι να αγκαλιάζει την αλεπού, όπως κάθε σύγχρονο κορίτσι «αγκαλιάζει» και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και ανθισμένα λουλούδια να ολοκληρώνουν το σκίτσο, ως η απόλυτη ένδειξη αισιοδοξίας.

«Για εμένα η αίσθηση του “Wild & Free” είναι η αποτύπωση της αυθεντικής ομορφιάς. Αυτής που αντανακλάται όταν νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας, όταν είμαστε σε απόλυτη αρμονία με τους γύρω μας και έχουμε λαχτάρα για ζωή!» δηλώνει η Roza Salim για την πηγή της έμπνευσής της.

Τη συλλεκτική σειρά συμπληρώνουν τα σχέδια της Lucille από την Ιταλία και της Dolores από την Ισπανία

Η Lucille μεταφέρει το μήνυμα του «Stronger Together». Παρουσιάζει τη φιλία ανάμεσα σε δυο κορίτσια και τις αόρατες απειλές που προκύπτουν. Εξάλλου με το «μαζί» όλα ξεπερνιούνται! H Dolores με το «Love is Love» δηλώνει ότι η αγάπη είναι παντού. Γι’ αυτό το σκοπό επικαλείται τον (ανεκπλήρωτο) έρωτα ενός ναύτη για μια γοργόνα.

Ο στόχος της συλλεκτικής σειράς είναι να μας εμπνεύσει και να μας υπενθυμίσει όλες τις αξίες, που καλούμαστε να διατηρήσουμε αναλλοίωτες στη ζωή μας. Η τέχνη του tattoo, επιλέχθηκε ως το μέσο που δε γνωρίζει από περιορισμούς. Αποτελεί κοινή «γλώσσα» για όλους, ώστε να αποτυπώσει το αίσθημα της Ελευθερίας, της Ποικιλομορφίας και της Ενότητας. Οι έννοιες αυτές θα λειτουργήσουν ως το όχημα που θα μεταφέρει θετική σκέψη σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.