Η έκθεση στον ήλιο, κάνει πλέον πολύ κακό στο δέρμα μας, και τα αντηλιακά θεωρούνται απαραίτητα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχεις σκεφτεί όμως την φθορά των μαλλιών σου; Ναι, ο ήλιος προκαλεί φθορά και στα μαλλιά μας. Μπορεί να γίνουν ξηρά, άτονα, εύθραυστα,  να αλλάξει το χρώμα τους και να γεμίσουν ψαλίδα.

original

Φυσικά η φθορά στα μαλλιά δεν είναι τόσο σοβαρή όσο αυτή στο δέρμα, αλλά επηρεάζει την εμφάνιση σου. Οι περισσότερες γυναίκες περιποιούνται αρκετά τα μαλλιά τους και χαλάνε πολλά λεφτά για να τα φτιάξουν όπως θέλουν. Δεν θες λοιπόν να πληρώσεις μια μικρή περιουσία στο κομμωτήριο και να καταστραφούν αμέσως.

girl running dreamy with wind in hair and sunflare on beach sunset. defocus

Τι να κάνεις λοιπόν; Υπάρχουν τρόποι να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από την ήλιο. Τα αντηλιακά μαλλιών είναι ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για την προστασία των μαλλιών σου. Επίσης κάποια σαμπουάν, conditioner και μάσκες περιέχουν αντηλιακό.

Εμείς από τα πρώτα μας μπάνια, δοκιμάσαμε  την νέα σειρά Solar Sublime από την L’Oréal Professionnel για να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η σειρά στοχεύει στην προστασία των μαλλιών σου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο αφού αποτελείται από σαμπουάν, μάσκα και αντηλιακό σπρέι μαλλιών.

Gamme_15_ok2 low

Το σαμπουάν θρέψης για μετά τον ήλιο, απομακρύνει αποτελεσματικά την άμμο και το αλάτι ή το χλώριο της πισίνας που φθείρουν τα μαλλιά. Επιπλέον προστατεύει και απορροφά τις ακτίνες UV.

Η μάσκα της σειράς, προσφέρει έντονη θρέψη για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός φυσικού προστατευτικού πέπλου στα μαλλιά για να αντιμετωπίσουν τις εξωτερικές επιθέσεις.

Το αόρατο προστατευτικό Spray Conditioner από τη L’Oréal Professionnel είναι ένα ανάλαφρο mist που δεν ξεβγάζεται και περιέχει Meroxyl S.O, που είναι ένα συστατικό που παρέχει άμεση ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, θωρακίζοντας τα από παράγοντες ξηρότητας και αφήνοντάς τα πολύ λαμπερά.

Προστάτευσε λοιπόν τα μαλλιά σου όλο το καλοκαίρι, με την νέα σειρά από την L’Oréal Professionnel.