Σας μιλάμε συνέχεια για τα must-have skin-tech προϊόντα της FOREO και όχι άδικα, αφού έχουν φέρει την επανάσταση στην περιποίηση προσώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι τα αγαπημένα των beauty gurus και celebrities όπως η Rita Ora και η Victoria Beckham. Μάθαμε ότι τώρα που έρχεται η Black Friday, η FOREO έχει μεγάλες προσφορές στα LUNA 3 και στα UFO2!

Ευκαιρία να αναβαθμίσουμε την skincare ρουτίνα μας στην καραντίνα

Οι προσφορές έρχονται την ιδανική στιγμή που το lockdown όχι μόνο ευνοεί αλλά ενθαρρύνει το self-pampering, μετατρέποντας το skincare shopping στην απόλυτη επένδυση για επιδερμίδα που ακτινοβολεί και είναι πιο καθαρή από ποτέ. Παράλληλα, με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, οι φανταστικές FOREO προσφορές δίνουν την τέλεια αφορμή για πρόωρο Χριστουγεννιάτικο gift shopping!

Εσείς τι θα διαλέξετε; LUNA 3 ή UFO 2; (ή και τα δύο!)

LUNA 3

FOREO Black Friday

Μια πραγματική επανάσταση στο skincare, το LUNA 3 είναι μία από τις τελευταίες καινοτομίες της FOREO όσον αφορά στον καθαρισμό της επιδερμίδας και το χαλαρωτικό μασάζ προσώπου που συσφίγγει και τονώνει.

Με τη χρήση του να πραγματοποιείται μέσω ειδικού app (διαθέσιμο σε Apple Store και Play Store) και πιο ισχυρό από ποτέ, το LUNA 3 αποτελεί το πρώτο υψηλής τεχνολογίας device καθαρισμού που διατίθεται στην αγορά που συνδυάζει ασφαλή καθαρισμό της επιδερμίδας, έχει πολύ απαλά και αντιβακτηριδιακά silicone bristles και προσφέρει μια ποικιλία στοχευμένων μασάζ σύσφιξης προσώπου. Δίχως αμφιβολία αποτελεί το τέλειο εργαλείο φροντίδας της επιδερμίδας!

UFO 2

FOREO Black Friday

Ένα πρωτοποριακό προϊόν που παραδίδει εκπληκτικά αποτελέσματα και αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις, αναδεικνύοντας την καθιερωμένη περιποίηση προσώπου σε εμπειρία spa: το UFO 2! Με τεχνολογία σχεδόν… εξωγήινη προκειμένου να βελτιστοποιήσει όχι μόνο την εμπειρία αλλά και τα οφέλη των συμβατών sheet masks, το UFO 2 συνδυάζει την Κορεάτικη παράδοση και κληρονομιά στο κομμάτι των skincare μασκών και τη Σουηδική πρωτοπορία στο τεχνολογικό κομμάτι.

Οι προσφορές είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στα Sephora Greece στην Ελληνική αγορά, καθώς και στο foreo.com