Το χαβιάρι αποτελεί ένα εκλεκτό έδεσμα, συνδυασμένο με εκλεπτυσμένους μπουφέδες και ακριβά πάρτι. Όμως είναι παράλληλα και ένα «μαγικό» συστατικό που μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τι είναι αυτό που κάνει το χαβιάρι να ξεχωρίζει;

Το συστατικό του χαβιαριού που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η σπάνια, φυσική ρετινόλη που περιέχει. Η ρετινόλη είναι ένα μόριο περιζήτητο για την απαράμιλλη αποτελεσματικότητά του στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών. Είναι εξαιρετικά δύσκολο όμως να εξαχθεί και να συντηρηθεί. Υπάρχει μόνο στο σκοτάδι. Μόλις έρθει σε επαφή με το φως, παύει εντελώς να υπάρχει.

Η La Prairie αξιοποιεί τη δύναμη του χαβιαριού

Οι επιστήμονες της La Prairie ήταν αποφασισμένοι να αναδείξουν την κρυφή δύναμη του χαβιαριού που δεν περιορίζεται μόνο στην ανόρθωση και τη σύσφιξη. Το Caviar Retinol συντίθεται αποκλειστικά για τη La Prairie από λιπίδια και ρετινόλη χαβιαριού. Λαμβάνεται μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διαδικασίας εκχύλισης, η οποία δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την εξαγωγή και συντήρηση τόσο των λιπιδίων όσο και της ρετινόλης χαβιαριού. Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό, το Caviar Retinol της La Prairie αξιοποιεί επίσης την αποτελεσματικότητά του στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών: μια αποτελεσματικότητα που φτάνει στο αποκορύφωμά της τις νυχτερινές ώρες.

Ένα επαναστατικό προϊόν που καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης

Εμπλουτισμένο με Caviar Retinol, το Skin Caviar Night time Oil έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνδυασμό με τους φυσικούς κιρκαδικούς ρυθμούς της επιδερμίδας. Συμβάλλει στην εξουδετέρωση των επιπτώσεων που προκαλεί το γήρας. Η ελαιώδη σύνθεσή του δημιουργεί έναν άμεσο προσωρινό εξωτερικό επιδερμικό φραγμό για την ελαχιστοποίηση της απώλειας υγρασίας.

Το Skin Caviar Night time Oil μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Επίσης, λειαίνει την όψη της επιδερμίδας και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα της. Τέλος, ως επιστέγασμα της βραδινής τελετουργίας περιποίησης, η σύνθεσή του θωρακίζει την υγρασία και τα δραστικά συστατικά από προηγούμενες θεραπείες στο εσωτερικό της επιδερμίδας. Έτσι ενισχύονται τα αποτελέσματα της τελετουργίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: 

Γιατί το λάδι έγινε hot τάση κατά της αντιγήρανσης