Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη Diadermine για τους δημοσιογράφους και bloggers από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, για την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς Diadermine Expert Rejuvenation! Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Multi Event City Loft 7ος , την Tετάρτη 1η Μαρτίου. Με κεντρικό μήνυμα IF YOU FEEL YOUNG, LOOK YOUNG”, η Diadermine για τη φετινή χρονιά γίνεται ο απόλυτος «σύμμαχος» όλων των γυναικών 50+ που θέλουν να δείχνουν όσο νέες νιώθουν!

ΦΩΤΟ 5

Οι προσκεκλημένες μέσα από μια εκδήλωση αφιερωμένη στη «χρυσή» ηλικία των 50+ της κάθε γυναίκας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Diadermine Expert Rejuvenation που περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός και κρέμα ματιών, με τη Diadermine να επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της στην επαγγελματική αντιγηραντική φροντίδα και την τεχνολογική της υπεροχή. Όλες οι καλεσμένες φωτογραφήθηκαν στις ειδικά διαμορφωμένες «γωνιές» της Diadermine εμπνευσμένες, τόσο από τη χρυσή συσκευασία του προϊόντος, όσο και από τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά, δείχνοντας όσο νέες νιώθουν!

12121

H Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing Beauty Retail της Henkel και η Άρτεμις Βάρσου, Brand Manager Styling & Skin Care Beauty Retail της Henkel, υποδέχθηκαν τις προσκεκλημένες και συζήτησαν μαζί τους για τα σημάδια του χρόνου και τον επαναπροσδιορισμό της ηλικίας των 50+ στην σύγχρονη πραγματικότητα. Η νέα γενιά των 50+ παραμένει δραστήρια σε όλους τους τομείς, είναι εκλεπτυσμένη, διαθέτει υψηλό μορφωτικό επίπεδο, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σχέση με κάθε άλλη προηγούμενη γενιά αυτής της ηλικίας και φυσικά όλα αυτά συμβάλλουν στο να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις στη φροντίδα και περιποίηση της ομορφιάς τους. Η Diadermine, ανταποκρινόμενη σε αυτές τις σύγχρονες ανάγκες προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα που δρουν καθολικά και δεν αντιμετωπίζουν μόνο συγκεκριμένα σημάδια γήρανσης.