Έχω πολύ απαιτητικά μαλλιά και ειδικά από τότε που τα βάφω μαύρα, είναι πολύ συχνό μετά την βαφή, να δείχνουν μονότονα, ταλαιπωρημένα ή και να κοκκινίζουν. Ψάχνοντας τη λύση στο πρόβλημα μου ανακάλυψα την τεχνική Melange και αποφάσισα να επισκεφτώ το Anastasios Hair Style Studio στην Γλυφάδα. Δεν σας κρύβω ότι δεν την είχα ξανακούσει αλλά το φυσικό αποτέλεσμα με ενθουσίασε! 

Στο Anastasios Hair Style Studio η περιποίηση των μαλλιών αποτελεί τελετουργικό 

Μπαίνοντας στο Anastasios Hair Style Studio ένιωσα αμέσως οικεία (καθώς μου προσέφεραν για το welcome ένα φλυτζάνι αρωματικών βοτάνων, τα οποία ο ίδιος ο Anastasios έχει επιλέξει προσεκτικά από τα παζάρια της Κωνσταντινούπολης). Στη συνέχεια κάναμε μία εξονυχιστική συζήτηση για το προσωπικό στυλ μου, ώστε να καταλήξουμε σε αυτό ακριβώς που επιθυμώ και χρειάζομαι για τα μαλλιά μου. Είτε αυτό αφορά ένα απλό χτένισμα, ένα διαφορετικό κούρεμα, αλλαγή στο χρώμα της βαφής, ή την εβδομαδιαία “τελετουργία” της περιποίησης των μαλλιών μου.

Το τσάι από την Κων/πολη μου έκανε την καλύτερη πρώτη εντύπωση!

Εδώ ήταν που έμαθα ότι το χρώμα των μαλλιών που θα επιλέξω να έχω, προκύπτει από πολλά παραπάνω από μόνο βαφή! O ANASTASIOS, που είναι ο μάγος της βαφής, μου εξήγησε πως με μια απλή θεραπεία αναδόμησης ή ενυδάτωσης, ακόμα και με μια μικρή αλλαγή στο κούρεμα μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση που έχει το χρώμα μου!

Η εξειδίκευση του στο χρωματολόγιο, όπως και στις μοναδικές μίξεις για να δημιουργήσει το προσωπικό χρώμα στην κάθε πελάτισσα τον έχουν καθορίσει ως τον ειδικό στις βαφές. Ποια είναι η φιλοσοφία του; Ότι τα υγιή μαλλιά και το φυσικό αποτέλεσμα είναι πάντα η προτεραιότητα!

Ο ANASTASIOS μου εξήγησε ακριβώς τι χρειάζονται τα δικά μου μαλλιά με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες μου.

Τι είναι τελικά όμως το Hair Melange;

Το HAIR MELANGE υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια. Πρόκειται για μία τεχνική εμπνευσμένη από τον ίδιο τον ANASTASIOS που ως στόχο έχει να αναδείξει την διαφορετικότητα της κάθε πελάτισσας. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το πέτυχε 100% σε εμένα.

Το Melange κάνει hair contouring στα μαλλιά. Δημιουργούνται φωτοσκιάσεις, και όχι ξανοίγματα, που δίνουν στο τελικό αποτέλεσμα ένα 3D look που δεν μοιάζει καθόλου μονότονο. Οι τούφες ξεχωρίζουν μεταξύ τους, κάτι που κάνει τα μαλλιά μου να δείχνουν πιο ζωντανά. Η κάθε τρίχα αποκτά την δική της κίνηση και τα μαλλιά μου δεν έμοιαζαν ποτέ πιο υγιή μετά την βαφή – σαν να πρόκειται για το φυσικό μου χρώμα.

Περιμένοντας στο hair style studio ANASTASIOS να γίνουν θαύματα στα μαλλιά μου!

Όπως μου εξήγησε ο ANASTASIOS, με αυτόν τον μοναδικό τρόπο τα μαλλιά όχι μόνο τα δικά μου αλλά, οποιοδήποτε χρωματικού τύπου μπορούν να πάρουν ένα μοναδικό πολυδιάστατο χρώμα χωρίς να ταλαιπωρηθούν καθόλου. Φυσικά, υγιή και λαμπερά μαλλιά με τον ίδιο χρόνο παραμονής!

Με το HAIR MELANGE επιτυγχάνεται ένα γεμάτο χρώμα, από απαλές έως και έντονες αντιθέσεις και χαρίζει λάμψη που διαρκεί με πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Υ.Σ. Ήταν η πρώτη φορά μετά το Lockdown που αποφάσισα να επισκεφθώ κομμωτήριο. Στην αρχή είχα τους ενδοιασμούς μου λόγω του ότι είμαι και μητέρα ενός μικρού μωρού αλλά η επίσκεψη στο Anastasios Hair Style Studio με έκανε να νιώσω απόλυτη ασφάλεια και να αφεθώ στα χέρια τους. Ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι luxury υπηρεσίες και πρωτόκολλο ασφαλείας σε επίπεδο νοσοκομείου θα μπορούσαν να εναρμονιστούν τόσο όμορφα. Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, κάτι που με έκανε να νιώσω ακόμη πιο άνετα στον χώρο. 

Το φυσικό αποτέλεσμα που απέκτησα από τον hair stylist ANASTASIOS, που τον λες και μάγο, με έχει αφήσει ενθουσιασμένη, για αυτό και ανυπομονώ να τον επισκεφτώ ξανά!

Facebook: @anastasioshairstylestudio
Instagram: @anastasiosathens
Anastasios Style Studio Ioannina:
  Μιχαήλ Αγγέλου 28 και Χαριλάου Τρικούπη, Ιωάννινα

Facebook: @anastassios.gr
Instagram: @anastasios_stylel_studio

Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική συμβουλευτική :

Τηλ: +30 210 9680880 (Γλυφάδα), +30 26510 39111 (Ιωάννινα)