Τα λεπτά μαλλιά χρειάζονται συγκεκριμένη περιποίηση που να τους προσφέρει θρέψη και αναζωογόνηση για να αποκτήσουν όγκο με υγιή όψη χωρίς να τα βαραίνει. Συνήθως δεν είναι ανθεκτικά στο styling, λαδώνουν γρήγορα και θα σε βασανίσουν αν επιθυμείς να τα μακρύνεις. Υπάρχουν, παρόλα αυτά, κάποιοι τρόποι για να τα κάνεις να “συνεργαστούν’.

Αν έχεις λεπτά μαλλιά:

-Μη χρησιμοποιείς πιστολάκι ή πρέσα χωρίς κάποιο προϊόν που τα προστατεύει από τη θερμότητα

-Απόφυγε το καθημερινό λούσιμο

-Μη χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα για styling

-Προτίμησε κλασικά κουρέματα όπως το καρέ

-Χρησιμοποίησε μια σειρά για λούσιμο μελετημένη για λεπτά μαλλιά.

Fructis Hair Food Watermelon για όγκο στα λεπτά μαλλιά

Η νέα σειρά Fructis Hair Food Watermelon αποτελεί το πρώτο Hair Food που προσφέρει όγκο στα λεπτά μαλλιά. Η σύνθεση του Hair Food Watermelon με εκχύλισμα καρπουζιού, είναι αυτό ακριβώς που λαχταρούν τα λεπτά μαλλιά για να αποκτήσουν όγκο. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης, με συστατικά έως και 97% φυσικής προέλευσης, vegan σύνθεση, χωρίς σιλικόνη, για ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και κίνηση. Το 75% των χρηστών που δοκίμασαν τη νέα σειρά, δήλωσαν ότι αναζωογονεί τα μαλλιά. Το 70% των χρηστών παρατήρησε ότι δίνει αμέσως όγκο, ενώ το 77% των χρηστών δήλωσε ότι αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, χωρίς να τα βαραίνει.

Ακολούθησε τη ρουτίνα των 3 βημάτων

Για απόλυτη θρέψη και αναζωογόνηση των λεπτών μαλλιών χρησιμοποίησε:

-Το σαμπουάν της σειράς με σύνθεση 96% φυσικής προέλευσης, που θρέφει εντατικά, προσφέρει όγκο και καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει!

-Το conditioner απορροφάται από την τρίχα προσφέροντας όγκο και ξεμπερδεύει στη στιγμή τα λεπτά μαλλιά κρατώντας τα ανάλαφρα!

-Tη μάσκα μαλλιών 3 σε 1, με συστατικά 97% φυσικής προέλευσης. Η κρεμώδης και απαλή της υφή απορροφάται γρήγορα και προσφέρει αμέσως όγκο. Χρησιμοποίησέ τη ως μάσκα, ως μαλακτικό ή ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα.

Η σειρά Fructis Hair Food περιλαμβάνει ολοκληρωμένες ρουτίνες για την περιποίηση των μαλλιών και εθιστικά αρώματα, που αντλούν τη δύναμή τους από τα πανίσχυρα superfruits της Garnier και ξεχειλίζουν από θρεπτικά συστατικά για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών.

Η κάθε σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα μαλλιών ενώ όλα τα προϊόντα έχουν συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, vegan σύνθεση, χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση, και είναι φτιαγμένα από τα πιο αγνά superfruits που θα χορτάσουν κάθε τύπο πεινασμένων μαλλιών!

Διαβάστε επίσης: To πιο τέλειο κόλπο ever: Πώς να κάνεις τα λεπτά μαλλιά σου να φαίνονται πιο πυκνά