Η πρωτομαγιά έφτασε και μαζί της φέρνει υψηλές θερμοκρασίες, παρόλο που ο ουρανός έχει συννεφιάσει. Πώς λοιπόν μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτή τη μέρα για να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Είτε στην πόλη είτε στην εξοχή, η πρωτομαγιά απαιτεί επαφή με τη φύση. Σου δίνουμε ιδέες για να ζήσεις την αρχή του μήνα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

15-ideas-for-Fresh-Flower-Wedding-Hair-Bridal-Musings-Wedding-Blog-31

Πρωτομαγιά σημαίνει απόδραση στη φύση. Αν δεν έχεις κανονίσει εκδρομή μπορείς να οργανώσεις ένα πικ νικ στο πάρκο της γειτονιάς σου ή σε κάποιο άλσος. Μερικά σαντουιτσάκια και δροσεροί χυμοί θα συνοδεύσουν ολοκληρώσουν τη μέρα. Και φυσικά μην ξεχάσεις το στεφάνι. Φτιάξε το δικό σου με ότι λουλούδια μπορείς να βρεις και κρέμασε το στην εξώπορτά σου για να γιορτάσεις την άνοιξη.

WomanLayingSpringGrass

Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ηλιόλουστος καιρός σε προκαλούν να βάλεις αέρινα φορέματα, σορτσάκια, ακόμα και να κάνεις την πρώτη βουτιά. Μπορείς να κανονίσεις μια μέρα spa με τις κολλητές σου για να προετοιμαστείτε. Για δέρμα λείο και λαμπερό χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες χρησιμοποιήστε τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος και προσώπου Strep που θα γίνουν σύμμαχός σου τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο.

DELTIO TYPOU STREP SPRING 3

Σου δίνεται λοιπόν μια ευκαιρία να αποφορτιστείς από την καθημερινότητα και να περάσεις μια μέρα στη φύση. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς.