Θα βγάλεις μόνη σου τα φρύδια σου γιατί δεν μπορείς να τρέχεις κάθε μέρα σε αισθητικό. Έχεις πετύχει το κατάλληλο φως, αγόρασες το ιδανικό τσιμπιδάκι για τα φρύδια, βρήκες και ένα καθρεφτάκι με μεγεθυντικό φακό που να μην σε ζαλίζει και ξεκινάς. Μία τρίχα από εδώ, μία τρίχα από εκεί, μία τρίχα παραπέρα… Βγάζεις, βγάζεις, κοιτάζεσαι στον κανονικό καθρέπτη και παθαίνεις σοκ! Είναι σαν να ξαναζωντάνεψε η μόδα της δεκαετίας του ’90 μπροστά σου! Τα φρύδια σου παραείναι λεπτά. Προτού πανικοβληθείς, διάβασε εδώ πως μπορείς να το σώσεις.

► Δοκίμασε να τα γεμίσεις με μολύβι φρυδιών, σκιά φρυδιών και concealer. Κάνε πρώτα το περίγραμμα με το μολύβι, γέμισέ τα με την σκιά (βάλε αρκετή σκιά), πέρασε λίγο concealer από πάνω και άπλωσε ξανά την σκιά. Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνουν αμέσως πιο πυκνά.

► Για αυτό το κόλπο θα χρειαστείς ένα μικρό χτενάκι και λίγο τζελ για τα φρύδια. Χτένισέ τα όλα προς τα πάνω (έτσι κι αλλιώς είναι πολύ της μόδας αυτό το στιλ) και σταθεροποίησέ τα με τζελ για τα φρύδια.

► Αν είσαι ξανθιά και τα φρύδια σου το ίδιο, δοκίμασε να τα βάψεις με ειδική βαφή μία-δύο τόνους πιο σκούρο. Αυτό δίνει την ψευδαίσθηση πως τα φρύδια σου δεν είναι τόσο λεπτά.

► Τώρα ακολουθεί μια πιο μεγάλη και αργή διαδικασία. Τόνωσε την ανάπτυξη της τρίχας κάνοντας συχνά μασάζ στα φρύδια σου με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Αυτό βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος άρα εντέλει και να αποκτήσεις πάλι πυκνά φρύδια.

► Μπορεί να δουλέψει σε σένα μπορεί και όχι. Δεν έχεις να χάσεις όμως τίποτα αν δοκιμάσεις ένα σέρουμ για τα φρύδια που ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας.