Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι must κάθε σεζόν. Χαρίζει ένα εντυπωσιακό look και προσδίδει αρκετούς πόντους φωτογένειας, όταν συντηρείται με τα σωστά προϊόντα. Οι αποχρώσεις είναι άπειρες, προκειμένου να ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και τόνο επιδερμίδας. Ποιες όμως είναι οι καλύτερες αποχρώσεις γι’ αυτό το χειμώνα; Οι ανταύγειες ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, το απόλυτο ξανθό μέχρι τα άκρα είναι μια δήλωση μόδας. Η εποχή του ξανθού ήρθε ξανά. Κρίνοντας από τις πασαρέλες, τα χρώματα μαλλιών που θα είναι στη μόδα φέτος είναι το πλατινέ και το ξανθό σταχτί.

Η Palette, η Νο.1 μάρκα στις βαφές μαλλιών στην Ελλάδα παρουσίασε 4 νέες αποχρώσεις για να δώσεις το πιο λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σου, ακολουθώντας τις νέες τάσεις.

Τα νέα μοντέρνα χρώματα θα σου χαρίσουν έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί. Χάρη στο Σύστημα Τριπλής Προστασίας για ξανθά μαλλιά, με κερατίνη, Plex Serum & Nutri-Oil μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Δες ποιες είναι οι αποχρώσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το 2021;

-Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Έντονο Μπεζ

-Κατάξανθο Ψυχρό Σαντρέ

-Κατάξανθο

-Κατάξανθο Έντονο Σαντρέ

Η νέα τεχνολογία της φόρμουλας της βαφής Palette, σε συνδυασμό με τη μάσκα περιποίησης, φροντίζουν τα μαλλιά σου για έως 70% λιγότερο σπάσιμο τρίχας. Tα υψηλής έντασης ψυχρά χρωστικά πιγμέντα εισχωρούν βαθιά στην τρίχα και κλειδώνουν το χρώμα στο εσωτερικό της, προσφέροντας τέλεια κάλυψη των λευκών και προστασία από τους κίτρινους τόνους και το ξεθώριασμα για έως 8 εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Palette πατήστε εδώ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.