Αν έχετε δοκιμάσει ποτέ τα καλλυντικά της L’ Erbolario, είμαι σίγουρη ότι δεν τα αλλάζετε με τίποτα. Για όσους και όσες δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν αυτό το brand, πρέπει να πω ότι έρχεται από το μακρινό 1978 με συνταγές που συνδυάζουν την εμπειρία του παρελθόντος με τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Το αποτέλεσμα είναι φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα, που δρουν προς όφελος της επιδερμίδας μας.

Η L’ Erbolario έκλεισε ήδη 3 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και αποφάσισε να το γιορτάσει με μια υπέροχη βραδιά με άρωμα Ιταλίας, στον Πύργο Πετρέζα. Μοναδικά αρώματα, εκλεπτυσμένες γεύσεις και ονειρικές μελωδίες ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στον τόπο καταγωγής του brand, το μαγευτικό Lodi. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η οποία αφού μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση της με το brand, παρουσίασε τις δύο νέες αρωματικές σειρές για τη γυναίκα και τον άνδρα.


Από αριστερά: Χάρης Παπανικολόπουλος, Μαρία Κορινθίου, Luigi Βergamaschi, Μαίρη Λυβίζου

Οι θηλυκές αποχρώσεις της πληθωρικής Ντάλιας ξεχειλίζουν κομψότητα, νότες λουλουδιών και περιπετειώδεις χροιές που σε ταξιδεύουν μέσα από τη σειρά Sfumature di Dalia. Το αρχοντικό ξύλο Έβενος από την άλλη, βασικό συστατικό της ανδρικής σειράς Accordo di Ebano, κρύβει μια ακαταμάχητη γοητεία μέσα στο σκοτεινό του χρώμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και διοικητικά στελέχη της εταιρείας από την Ελλάδα και την Ιταλία. Ο Luigi Βergamaschi, από την οικογένεια των ιδρυτών, μίλησε για τις 4 δεκαετίες παρουσίας του brand στην Ιταλία, ενώ έδωσε έμφαση στην προσήλωση της L’ Erbolario στην προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία δεν πραγματοποιεί animal testing σε κανένα στάδιο, ενώ ακόμα και το χαρτί της συσκευασίας προέρχεται από δάση που η διαχείρισή τους πραγματοποιείται με υπεύθυνο και ορθό τρόπο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, Χάρης Παπανικολόπουλος και η εμπορική διευθύντρια, Μαίρη Λυβίζου, μοιράστηκαν το όραμα, τα επιτεύγματα και τις δυσκολίες που συνόδευσαν την πορεία του brand στη χώρα μας και αναφέρθηκαν στο μοναδικό «πάντρεμα» μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.