Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες, ο ήλιος θα γίνεται πιο καυτός. Μπορεί να τον αγαπάς, αλλά οι συνέπειες του αν δεν προσέχεις είναι “καταστροφικές”. Γι’αυτό λοιπόν, πρέπει το πρόσωπο και το δέρμα σου γενικότερα να το προσέχεις με τα κατάλληλα προϊόντα.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο ήλιος που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς. Η ξηρασία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες και οι δίαιτες είναι εξίσου επιβλαβή. Γι’αυτό η νέα κρέμα Bepanthol® προστατεύει αποτελεσματικά την υγεία του προσώπου και απομακρύνει την ερυθρότητα, την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα.

Η ενυδάτωση που προσφέρει είναι κλινικά αποδεδειγμένη, ενώ βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος, χάρη στην προβιταμινή Β5 που διαθέτει και το ισχυρό σύμπλεγμα βιταμινών A, C & E.

Η κρέμα προσώπου Bepanthol® βρίσκεται σε πρωτοποριακή συσκευασία με ειδικά σχεδιασμένη αντλία για χρήση όλης της ποσότητας του προϊόντος χωρίς καμία απώλεια.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ημέρας και ως βάση για το μακιγιάζ, καθώς και τη νύχτα για περαιτέρω περιποίηση του δέρματος του προσώπου.

Ανακαλύψτε την!

BEPANTHOL_NEW_FACE_CREAM