Αν τον τελευταίο καιρό σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας. Αφήνοντας πίσω το καλοκαίρι, ένα νέο κούρεμα θα σου δώσει το δυναμισμό και τη διάθεση, που είναι απαραίτητα για μια απαιτητική καθημερινότητα. Ρίχνοντας μια ματιά στις τάσεις αυτού του χειμώνα, καταλαβαίνουμε ότι τα δυναμικά 70s & 80s hairstyles αποτελούν ιδανικές επιλογές. Η καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος όμως, προχωρά ένα βήμα παρά πάνω!

Φυσικότητα και ελευθερία

Η Haute Coiffure Francaise, το club των κορυφαίων κομμωτών διεθνώς, δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά με “σύμμαχο” τη L’Oréal Professionnel. Οι προτάσεις της αποπνέουν κίνηση, ελευθερία, και ανατρεπτική θηλυκότητα. Εκφράζοντας απόλυτα το πνεύμα της εποχής, η collection “Naturelle” αποτελεί μια ωδή στη φυσικότητα και την ελευθερία που αναζητά η κάθε μία από εμάς. Εν αναμονή της παγκόσμιας γραμμής της HCF, δημιούργησε μια collection, που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα. Παράλληλα, εύκολα μπορεί να υποστηρίξει κάθε επαγγελματίας κομμωτής.

Η “Naturelle” προτείνει 3 βασικές γραμμές και μια πρόταση βραδινού χτενίσματος. Σε αυτές ξεχωρίζουν το layering, η ευελιξία στο styling και οι σύγχρονες τεχνικές κουρέματος.

-Κοντό σε φυσικό σχήμα

-Wet look που αναδεικνύει σαν ένα γλυπτό το σχήμα των μαλλιών

 

-Έντονο layering σε κοντό

-Μακρύ καρέ με bangs που πλαισιώνουν περιμετρικά το πρόσωπο δίνοντας ένα τολμηρό look

-Βραδινό look

Η ελληνική collection “Naturelle” αποκωδικοποιεί τις διεθνείς τάσεις, έχοντας πάντα ως καμβά την ελληνική ομορφιά. Η “Naturelle” συνδυάζει όλα τα ερεθίσματα των κομμωτών-καλλιτεχνών, στα οποία καταφέρνουν να δώσουν μορφή μέσα από την καλλιτεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη της ομάδας εκπαίδευσης της L’Oréal Professionnel.

“Είμαστε σίγουροι ότι τόσο οι κομμωτές όσο και οι γυναίκες θα αγαπήσουν και θα υιοθετήσουν την collectionNaturelle”», δήλωσε η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης LOréal Professional Products” . Και μάλλον έχει δίκιο!

Μάθετε περισσότερα για την collection Naturelle εδώ

Διαβάστε επίσης: Φριζάρισμα μαλλιών: Ξεμπέρδεψε για πάντα από αυτόν τον “εφιάλτη” | Thats Life. Life as it is!