Μεγάλο λανσάρισμα με ένα πολύ αγαπημένο skincare brand το οποίο μέχρι τώρα παραγγέλναμε μόνο από το εξωτερικό και τώρα ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Η Drunk Elephant ήρθε επιτέλους στην χώρα μας, ώστε να είναι ακόμη πιο εύκολα προσβάσιμα τα ευεργετικά για την επιδερμίδα μας προϊόντα της. Ακούσαμε να μιλούν για το brand αυτό πρώτη φορά μερικές από τις πιο γνωστές skincare και beauty gurus. οι οποίες τα χρησιμοποιούν εκτενώς λόγω της σύνθεσής τους χωρίς βλαβερά για το δέρμα συστατικά. Θα σας τα πούμε όλα παρακάτω:

Επιτέλους, η Drunk Elephant «προσγειώθηκε στην» Ελλάδα

Την Drunk Elephant θα βρίσκουμε πλέον αποκλειστικά στα Sephora από τις 09/03 διαθέσιμα στα sephora.gr & mobile app Sephora Greece και στα καταστήματα Sephora από τις  22 Μαρτίου.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Drunk Elephant είναι η πεποίθηση ότι αυτά που εξαιρούνται από τα προϊόντα τους είναι τόσο σημαντικά όσο αυτά που περιλαμβάνονται στις συνθέσεις τους. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Drunk Elephant είναι πως στις συνθέσεις των προϊόντων δεν θα βρείτε ποτέ τα Suspicious 6™ (αιθέρια έλαια, οινόπνευμα ξήρανσης, σιλικόνες, χημικά αντιηλιακά, αρώματα / χρωστικές και λαουρυλοθειικό νάτριο).

Drunk Elephant

Αφαιρώντας αυτά τα έξι πολύ διαδεδομένα συστατικά, η επιδερμίδα μπορεί να επιστρέψει στην πιο υγιή και ισορροπημένη της κατάσταση. Όλα τα προϊόντα Drunk Elephant είναι συνθέσεις με ιδανικά επίπεδα pH, αναμιγνύονται εύκολα και έχουν υψηλό δείκτη απορρόφησης, έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας skincare “smoothies”.

Από πού προήλθε το όνομα Drunk Elephant;

Ένα από τα πρώτα προϊόντα που λάνσαρε η εταιρία Drunk Elephant είναι και αυτό που ενέπνευσε και το όνομά του! Πρόκειται για το Marula Luxury Facial Oil και λέγεται ότι όταν οι ελέφαντες της Αφρικής τρώνε από το φυτό Marula μοιάζουν να είναι… μεθυσμένοι! Όσο για το ίδιο το προϊόν, πρόκειται για ένα έλαιο γεμάτο αντιοξειδωτικά το οποίο απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2013 στις ΗΠΑ με έξι προϊόντα. Σήμερα, έχει αποκτήσει μεγάλη αγάπη από το κοινό. Οι fans μπορούν επίσης να επισκεφτούν την @drunkelephant στο Instagram να μάθουν περισσότερα για το brand αλλά και να μοιραστούν τη δική του skincare εμπειρία μαζί με τους υπόλοιπους λάτρεις του brand από όλο τον κόσμο.

To brand είναι τόσο αγαπητό καθώς δεσμεύεται να χρησιμοποιεί μόνο συστατικά που είτε ωφελούν άμεσα την υγεία της επιδερμίδας είτε υποστηρίζουν την ακεραιότητα της κάθε σύνθεσης.