Τα προϊόντα της NUXE τα ξέρουμε, τα αγαπάμε και τα χρησιμοποιούμε χρόνια τώρα. Δεν σταματάει, όμως, να μας εντυπωσιάζει με τα νέα της λανσαρίσματα, μεταξύ αυτών και η νέα σειρά Rêve de thé, που μας εισάγει στα πολλαπλά οφέλη του πράσινου τσαγιού στην περιποίησή μας.

Η NUXE επέλεξε ένα 100% φυσικό πράσινο εκχύλισμα τσαγιού: οι ιδιότητες αυτού του φαρμακευτικού φυτού, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, είναι γνωστές τουλάχιστον 5.000 χρόνια πριν. Σήμερα, μπορούμε να επωφεληθούμε από τις ιδιότητες αυτές σε μία σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει: το Revitalising Granular Scrub, το Revitalising Shower Gel, την Toning Firming Cream, το Exalting Fragrant Water, το 24-HR Fresh Feel Deodorant και το Revitalising Moisturising Milk.

Το καλύτερο; Η νέα σειρά έχει – φυσικά – και οικολογική συνείδηση. Το εκχύλισμα που εμπεριέχεται στη σειρά Rêve de thé χρησιμοποιεί μία φιλική προς το περιβάλλον Made in France βιοτεχνολογική διαδικασία: βοτανικά κύτταρα εμπλουτισμένα με ενεργά μόρια πολλαπλασιάζονται από ένα μικρό κομμάτι του φυτού. Aυτά στη συνέχεια είναι διαλυμένα σε μικρά κομμάτια, κάτι που τους επιτρέπει να απελευθερώσουν αμέσως τα οφέλη τους  για την ενίσχυση της επιδερμίδας και να βελτιώσουν την ικανότητά της να συγκρατεί το νερό. Ακόμη, η φόρμουλα είναι 100% vegan χωρίς συντηρητικά, καθώς δεν περιέχονται παράγωγα ζωικής προέλευσης.

Το άρωμα Rêve de thé προσφέρει ατελείωτες στιγμές αισθησιακής ευεξίας, απολαμβάνοντας μια όμορφη αρμονία. Η Αρωματοποιός Irène Farmachidi συνέθεσε ένα άρωμα που τονώνει και αναζωογονεί: μια πολύ φρέσκια νότα πράσινου τσαγιού, με αφρώδεις και μελαγχολικές νότες από ραβέντι και μια αίσθηση μόσχου με μια υπόνοια ξύλου.

Παράλληλα, η NUXE μας κάλεσε να γνωρίσουμε από κοντά τα νέα της προϊόντα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, εκεί όπου ζήσαμε μία ονειρική εμπειρία «με άρωμα» πράσινου τσαγιού. Ένα high tea experience που τα είχε όλα!