Το πρώτο μπάνιο το έκανες, το πρώτο παγωτό το έφαγες σειρά έχουν οι πρώτες διακοπές με το αγόρι σου! Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονείς για αυτό και εκτός από το shopping που θα κάνεις (ε, δεν γίνεται να πας με τα ίδια ρούχα που σε βλέπει κάθε μέρα) θα πρέπει να κάνεις και το αντίστοιχο beauté. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις;

  1. Αφού κάνεις το αφρόλουτρό σου διάλεξε ένα απαλό scrub με μια καλοκαιρινή μυρωδιά, όπως μάνγκο, παπάγια ή ακόμη και καρύδα. Άπλωσε το σε όλη σου την επιδερμίδα και ειδικά στα πόδια και στα χέρια. Οι περιοχές αυτές είναι καθημερινά εκτεθειμένες στον ήλιο με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν τα περισσότερα νεκρά κύτταρα.
  2. Πριν κάνεις το scrub σου άπλωσε μια μάσκα και άφησέ την καθ’ όλη τη διάρκεια του μπάνιου σου αφού έχεις φροντίσει να τελειώσεις με το λούσιμο. Έτσι και θα κερδίσεις χρόνο και μια πεντακάθαρη επιδερμίδα.
  3. Μετά το μπάνιο σκουπίσου με μια μαλακή πετσέτα και ήρθε η ώρα για την αποτρίχωσή σου. Χρησιμοποίησε τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep, οι οποίες θα σου χαρίσουν υπέροχα απαλό δέρμα χωρίς πόνο και ερεθισμούς το βράδυ πριν από την επόμενη απόδραση στην παραλία ή από τη βραδινή σου έξοδο.
  4. Κάντε μανικιούρ, πεντικιούρ στις απόλυτες καλοκαιρινές αποχρώσεις, μασάζ προσώπου, χρησιμοποιήστε αποτριχωτικές ταινίες προσώπου Strep για αψεγάδιαστα πρόσωπα και βάλτε την αγαπημένη σας σειρά στο repeat.

Capture

Τώρα είσαι έτοιμη να τον συναντήσεις και να ζήσετε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές! Να περάσεις υπέροχα ότι και αν κάνεις, να μαυρίσεις πολύ και όταν επιστρέψεις από τις διακοπές θα σου δώσουμε τα tips για τη φθινοπωρινή διαδικασία ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσεις!