Σας έχω μιλήσει ουκ ολίγες φορές για το θαυματουργό Streampod, το εργαλείο styling των μαλλιών με ατμό. Από τότε που πήρα το πρώτο μου Steampod, δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο προϊόν styling. Ισιώνω τα μαλλιά μου με αυτό χωρίς να φθείρονται όσο με το κανονικό ισιωτικό (εδώ είναι που συμβάλλει η δύναμη του ατμού) ενώ ταυτόχρονα το αποτέλεσμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Ακόμη, τα μαλλιά μου φριζάρουν πολύ λιγότερο.

Η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με το Steampod, ήταν στο κομμωτήριο όταν μου ίσιωσαν τα μαλλιά μου μετά από balayage που είχα κάνει. Είχα συγκλονιστεί με το αποτέλεσμα και πόσο πολύ κράτησε το χτένισμα. Νόμιζα όμως, ότι οφειλόταν στα χέρια της ειδικού. Μέχρι που δοκίμασα μόνη μου το Steampod και είδα πόσο εύκολο είναι στην χρήση. Αυτή είναι η ιστορία του πως έχω πάντα “good hair days“.

Όντας, όμως, ταυτόχρονα, μεγάλη fan του Karl Lagerfeld, δεν μπορώ να μην μπω στον πειρασμό να πάρω την τελευταία συλλεκτική έκδοση του Steampod, η οποία φέρει την υπογραφή του μεγάλου σχεδιαστή και κυκλοφόρησε αυτόν τον Νοέμβριο! Σκέφτομαι χρόνια να πάρω ένα νέο Steampod. Oι νέες εκδοχές του είναι ελαφρύτερες και θα με βοηθήσουν στις ανάλαφρες μπούκλες που κάνω στο styling.

Διαβάστε μερικά από τα tips μου για την χρήση του Steampod εδώ

Η συνεργασία της L’Oréal Professionnel Paris και της KARL LAGERFELD ήρθαν πολύ φυσικά, με την κοινή παριζιάνικη κληρονομιά να τις συνδέει. Οι δύο εμβληματικές μάρκες εμπνεύστηκαν από την πεμπτουσία του παριζιάνικου στιλ, γνωστού για τον ανεπιτήδευτο, σικ και τολμηρό χαρακτήρα του. Στα μαλλιά, με το Steampod το στιλ αυτό μεταφράζεται σε ποικίλα looks –από σγουρά μέχρι κυματιστά και ίσια–, χωρίς ποτέ να διακυβεύεται η ποιότητα των μαλλιών. Δημιουργώντας «μαλλιά σε κίνηση», το Steampod ενσαρκώνει τη φιλοσοφία του πολυδιάστατου γαλλικού.

Η περιορισμένη έκδοση του Steampod συνδυάζει το πρωτοποριακό πνεύμα και την κομψή αισθητική τόσο της L’Oréal Professionnel Paris όσο και της KARL LAGERFELD. Με πιο λεπτό και πιο ελαφρύ σχεδιασμό – για ίσιωμα και μπούκλες πιο εύκολα από ποτέ – , το νέο Steampod διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο νερού (τέλος στην ανησυχία μην μας χυθεί), περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα –τώρα όλα σε βαθύ, αδιαφανές μαύρο χρώμα.

Φυσικά, αφού φέρει την υπογραφή Karl Lagerfeld, συνοδεύεται από μια ανάγλυφη θήκη από faux δέρμα για απόλυτη προστασία από τη θερμότητα και εύκολη μεταφορά.

Τι περιμένετε; Η περιορισμένη έκδοση του Steampod θα είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς και online.