Μπορεί κάθε φορά που ακούμε τη λέξη κεραμίδια το μυαλό μας να πηγαίνει αυτόματα σε κατασκευές, επιδιορθώσεις και ανακαινίσεις, στην πραγματικότητα όμως η λέξη δε συνδέεται μόνο με τη σκεπή του σπιτιού αλλά και με τη φροντίδα της επιδερμίδες.

Τι είναι τα κεραμίδια ή Ceramides;

Τα κεραμίδια είναι λιπίδια που βρίσκονται φυσικά μέσα στην επιδερμίδα και αποτελούν το 50% του προστατευτικού φραγμού της. Συνδέουν τα κύτταρα μεταξύ τους για να τα ενισχύουν και η σημασία τους για τη θρέψη και τη λάμψη της επιδερμίδας είναι ουσιαστική.

Γιατί έχουν μεγάλη σημασία;

Τα κεραμίδια έχουν την ιδιότητα να προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επιπλέον, προλαμβάνουν την αφυδάτωση. Δυστυχώς, αν και βρίσκονται εκ φύσεως μέσα στην επιδερμίδα, η ποιότητά τους και η ποσότητά τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου ως αποτέλεσμα της φθοράς που συνδέεται με τη ρύπανση ή τον ήλιο. Υπολογίζεται ότι, μετά τα 40, η επιδερμίδα μας χάνει το 60% από τα κεραμίδιά της. Εδώ έρχεται η Caudalie να μας προτείνει λύσεις που καταπολεμούν τα 8 σημάδια της γήρανσης, ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό.

Η σειρά Premier Cru της Caudalie

Τα προϊόντα της σειράς συγκεντρώνουν την καλύτερη αντιγηραντική τεχνογνωσία αιχμής και τη φυσική τεχνογνωσία της Caudalie. Απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς. Περιλαμβάνει τα εξής:

Premier Cru The Cream

Ένα συμπύκνωμα τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας που διορθώνει τα 8 σημάδια της γήρανσης: βαθιές ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες γήρανσης, λάμψη, σύσφιγξη, ελαστικότητα, όγκος, θρέψη. Κανένας συμβιβασμός στην αποτελεσματικότητα χάρη στην τεχνολογία TET8TM, στην περιεκτικότητά της σε Βινιφερίνη, Υαλουρονικό οξύ και Πολυσακχαρίτες που συσφίγγουν την επιδερμίδα με άμεσο φυσικό
αποτέλεσμα.

Premier Cru The Rich Cream

Η εκδοχή της κρέμας για τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλούσια σε βιο-κεραμίδια που αναπληρώνουν τα λιπίδια, χαρίζει άνεση και ενυδάτωση.

Premier Cru The Eye Cream

Αυτή η κρέμα ματιών ξεπερνά τα συνήθη προϊόντα αντιγήρανσης για τα μάτια. Με τη δύναμη της Τεχνολογίας TET8 και τους Πολυσακχαρίτες που συσφίγγουν την επιδερμίδα, μειώνει πρηξίματα, μαύρους κύκλους και φωτίζει στη στιγμή το βλέμμα. Περιέχει επίσης 10% χρωστικές ουσίες που σβήνουν τις ατέλειες και κάνουν την επιδερμίδα πιο φωτεινή. Με στόμιο για μασάζ που αποσυμφορεί, λειαίνει και μειώνει τα πρηξίματα.

Premier Cru The Serum

Με 3,5 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Υαλουρονικό οξύ από την κρέμα, αυτός ο ορός με ελαφριά υφή είναι εμπνευσμένος από τις κορεάτικες ρουτίνες περιποίησης. Με τη δύναμη της Τεχνολογίας TET8, εμπλουτισμένος με Νιασιναμίδη και Πολυσακχαρίτες που
συσφίγγουν την επιδερμίδα, μειώνει το βάθος, το μήκος και την επιφάνεια των ρυτίδων.