Γυμναστική. Είτε δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν, είτε θες να ξαπλώσεις μόνο που τη σκέφτεσαι. Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, και τα πλεονεκτήματά της για το σώμα σου δεν σε πείθουν τόσο ώστε να ξεκινήσεις, σου έχουμε άλλον έναν λόγο. Λαμπερό δέρμα. Ναι καλά άκουσες, η γυμναστική βοηθάει το δέρμα σου να είναι στα καλύτερά του. Πώς όμως;

The-best-pre-workout-for-women

Καλύτερος ύπνος = Καλύτερο δέρμα

Όταν κοιμάσαι, τα κύτταρά σου αναπλάθονται. Γι αυτό όταν ξυπνάς το δέρμα σου φαίνεται πιο λαμπερό. Όσο καλύτερα κοιμάσαι λοιπόν, τόσο καλύτερα γίνεται αυτή η διαδικασία. Και αν καταναλώνεις ενέργεια μέσα στην μέρα σου για να γυμναστείς, το βράδυ θα έχεις έναν πιο βαθύ ύπνο, και κατα συνέπεια, πιο λαμπερό δέρμα.

Όχι πια σπυράκια

Ένας από τους πολλούς λόγους που το δέρμα σου γεμίζει σπυράκια είναι το στρες. Και φυσικά όλοι μας έχουμε στρες στην καθημερινότητά μας. Όταν όμως γυμνάζεσαι, παράγονται ενδορφίνες που σου ανεβάζουν την διάθεση, και έτσι νιώθεις πιο χαλαρή, οπότε δεν έχεις κίνδυνο για σπυράκια λόγω του στρες.

best-workouts-women-1520354960

Λάμψη μετά την γυμναστική

Ναι είναι δύσκολο να το φανταστείς, όταν είσαι ιδρωμένη και κουρασμένη από την γυμναστική. Αλλά, όταν ανεβαίνουν οι παλμοί μας, φτάνει πιο πολύ αίμα στην επιφάνεια του δέρματός μας και φαινόμαστε πιο λαμπερές. Οπότε, πριν το μεγάλο ραντεβού σου, πήγαινε μια βόλτα από το γυμναστήριο.

Ακμή τέλος

Η γυμναστική βοηθάει επίσης να καθαρίσουν οι πόροι σου. Ο ιδρώτας κάνει καλό στην ακμή, αφού αποβάλλονται οι ρύποι από τους πόρους. Αλλά να θυμάσαι, πρέπει να γυμνάζεσαι με καθαρό δέρμα για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Μην σε ξαναδώ στο γυμναστήριο με make up!