Εσένα πως είναι το πρόγραμμά σου μέσα στη μέρα; Αν είσαι στο τρέξιμο, ή αν γυμνάζεσαι σίγουρα θα εκτιμήσεις την νέα σειρά της Catrice. Με στόχο να διευκολύνει την σύγχρονη γυναίκα στην καθημερινότητά της, δημιούργησε μια σειρά που προσφέρει ελευθερία κινήσεων, εξυπηρετώντας τις ξεχωριστές ανάγκες του σώματός σου.

CAT-LE-ActiveWarrior-youtube-thumbnail

Εμπνευσμένα από την τάση Athleisure, τα νέα προϊόντα της Catrice προσφέρουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα. Πήγαινε λοιπόν στο γυμναστήριο βαμμένη χωρίς να φοβάσαι για το αν λερωθείς. Τώρα ειδικά που έρχεται το καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές τα νέα αυτά προϊόντα θα γίνουν το δεξί μας χέρι.

Catrice_MakeUp_Freezing_Spray

Make-Up Freezing Spray

Σπρέι σταθεροποίησης μακιγιάζ  για μακιγιάζ μακράς διαρκείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν primer, σαν σπρέι σταθεροποίησης ή για να φρεσκαριστείτε. Ανθεκτικό στον ιδρώτα!

Catrice_Active_Warrior_MakeUp_Freezing_Powder Catrice_Active_Warrior_MakeUp_Freezing_Powder_RGB

Make-Up Freezing Powder

Απαλή, ματ πούδρα για το πρόσωπο με  ένα soft-focus εφέ. Σταθεροποιεί το μακιγιάζ για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη απόδοση. Ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα.

Catrice_Active_Warrior_Life_Proof_Liner_RGB

Life-Proof Liner

Αδιάβροχο, μακράς διαρκείας μολύβι ματιών που συνδυάζει την εύκολη εφαρμογή του  απλού μολυβιού ματιών και την ακρίβεια του υγρού eyeliner. Με ενσωματωμένη ξύστρα.

Catrice_Active_Warrior_Epic_Active_Proof_Luminizer Catrice_Active_Warrior_Epic_Active_Proof_Luminizer_C01

Epic Active-Proof Luminizer

Κρεμώδες, αδιάβροχο highlighter. Το πρακτικό απλικατέρ του σας βοηθάει να τονίσετε στοχευμένα μεμονωμένες περιοχές του προσώπου. Διατίθεται σε δύο χρώματα.

Catrice_Active_Warrior_Instant_Blurring_Stick

Instant Blurring Stick

Ματ primer σε στικ με ένα ορατό soft-focus εφέ. Μπορεί να εφαρμοστεί είτε κάτω από το foundation είτε για να φρεσκαριστείτε όταν είστε εν κινήσει.

Catrice_Active_Warrior_Epic_Sex_Proof_Lip_Ink_C01

Epic Sex-Proof Lip Ink

Έντονο χρώμα στα χείλη με ένα stain εφέ που διαρκεί! Δύο δυναμικές αποχρώσεις με ελαφριά σύσταση εξασφαλίζουν μία ευχάριστη εφαρμογή.

Catrice_Active_Warrior_Sweat_Soldier_Refreshing_Wipes_

Sweat Soldier Refreshing Wipes

Για όταν είστε εν κινήσει: πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού που εξαφανίζουν αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες οσμές. Με αναζωογονητικό άρωμα!