Στο αγαπημένο όλων μας κέντρο ομορφιάς και αναζωογόνησης, Elisabeths Point δοκιμάσαμε το ευεργετικό μασάζ Gua Sha (προφέρεται γκουά σα) που πραγματικά είναι μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς.  Ουσιαστικά, πρόκειται για μία εξαιρετική τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο και το λαιμό, που δρα από μέσα προς τα έξω και λειτουργεί τόσο θεραπευτικά, όσο και προληπτικά, ως μέθοδος αντιγήρανσης.

Τι είναι όμως;

Το μασάζ προσώπου Gua Sha επιτυγχάνεται  με τα ειδικά εργαλεία Gua Sha (λείες πλάκες) σε επιδερμίδα προετοιμασμένη με ενυδατικό προϊόν, ώστε να γλιστρούν πάνω της και να μην την τραυματίζουν εξωτερικά. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι εσωτερικό, από εκεί που ξεκινούν τα προβλήματα χαλάρωσης και ρυτίδων.

Το Gua Sha έλκει την καταγωγή του από την παραδοσιακή Κινέζικη παράδοση, που στοχεύει στην ισορροπία και την αναγέννηση του δέρματος χωρίς επεμβατικές μεθόδους ή μέσα.Είναι απλό και εύκολο στη εφαρμογή του και μοναδικό στην αποτελεσματικότητά του.

Πόσες συνεδρείες χρειάζονται;

Οι λίγες συνεδρίες που αρκούν για εξαιρετικό αποτέλεσμα και οι τακτικές συνεδρίες για τη συντήρηση του αποτελέσματος συντείνουν στην καλή κυκλοφορία του αίματος, άρα και στην αποκατάσταση του δέρματος. Το Gua Sha οξυγονώνει τους ιστούς, αναπλάθει την επιδερμίδα μας.

Που βοηθά;

Είναι ιδανικό για την ανόρθωση του προσώπου, για λείανση ρυτίδων, για ενυδάτωση του δέρματος και γενικότερα για βελτίωση και  αναζωογόνηση του προσώπου μας.

Στο Elisabeth Point θα το βρείτε σε μια ειδική τιμή γνωριμίας θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα.