Μπορεί το καλοκαίρι οι μπούκλες να είχαν την τιμητική τους όμως τώρα που ο καιρός αρχίζει και κρυώνει το ίσιωμα θεωρείται must! Άσε που μπορείς να κάνεις διαφορετικά χτενίσματα με ίσια μαλλιά ίσως και περισσότερα από το να είναι σγουρά οπότε ακόμα το σκέφτεσαι;

Βέβαια εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως σε όλες έχει συμβεί να κρατήσουν το σίδερο των μαλλιών λίγο παραπάνω στη συγκεκριμένη τούφα και αυτό σίγουρα δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλαμε αφού η καταστροφή είναι δεδομένη.  Τι θα πρέπει να κάνεις λοιπόν για να ισιώσεις τα μαλλιά σου με επιτυχία; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Λούσιμο

Capture

Προσπάθησε να βρεις ένα προϊόν που προστατεύει τον συγκεκριμένο τύπο τρίχας που έχεις ενώ στη συνέχεια φρόντισε να απλώσεις μια μάσκα που θα κρατήσει τα μαλλιά υγιή και απαλά. Μόλις τελειώσεις με το λούσιμο στέγνωσε απαλά με μια πετσέτα και χρησιμοποίησε ένα προϊόν που προστατεύει από τη θερμότητα. Για καλύτερα αποτελέσματα με την ισιωτική είναι προτιμότερο να στεγνώσεις πρώτα τα μαλλιά σου με ένα πιστολάκι ενώ δώσε περισσότερη έμφαση στις ρίζες. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα και ίσιωμα που διαρκεί γύρισε ανάποδα το κεφάλι και συνέχισε χρησιμοποιώντας το πιστολάκι. Για να μη μπερδευτούν τα μαλλιά όση ώρα στεγνώνεις πέρασε μια βούρτσα απαλά ενώ χειρίζεσαι το πιστολάκι.

Χώρισε τα μαλλιά σου

Capture

Φρόντισε να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε αρκετά κομμάτια πριν αρχίσεις να ισιώνεις. Αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ για να ξέρεις ποιο σημείο έχεις τελειώσει και κυριολεκτικά θα σου φανεί σαν παιχνίδι. Συνήθως εγώ τα χωρίζω σε 6 κομμάτια 4 στο πλάι, 2 δηλαδή από κάθε πλευρά και 2 πίσω. Το κομμάτι που θα σε δυσκολέψει περισσότερο είναι αυτό της πίσω πλευράς όμως μπορείς να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα αν γυρίσεις πλάτη στον καθρέπτη και χρησιμοποιήσεις έναν δεύτερο, όπως δηλαδή σου κάνουν και στο κομμωτήριο για να σου δείξουν το κούρεμα. Έτσι μόλις δεις ότι κάποια τούφα σου έχει ξεφύγει την περνάς ξανά.

Τι άλλο θα πρέπει να γνωρίζεις; 

To Επαγγελματικό σύστημα ισιώματος που με τη βοήθεια του ατμού κάνει τα μαλλιά 50% πιο απαλά, 50% πιο λεία σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα ισιώματος.
Το Steampod Red Obsessed είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αποκλειστικά με τα Steampod προϊόντα περιποίησης και styling χαρίζοντας λεία, απαλά και μεταξένια μαλλιά και αποτέλεσμα που διαρκεί. Το πιο high-tech σίδερο ισιώματος το οποίο διαχέει συνεχώς τον πλούσιο ατμό ανάμεσα στα μαλλιά, κάνοντας επανόρθωση και παράλληλα μοναδικό styling.
Ιδανικό για ίσια και λαμπερά μαλλιά ή για παιχνιδιάρικες, ζωηρές μπούκλες με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε το!

Capture